Arrels: Quan els tovallons són art i esdevenen solidaris!

  • Tovallons de tela de 50x50 cm

    Tovallons de tela de 50x50 cm

Artnobel promou un projecte solidari on diversos artistes plasmaran la seva creativitat en tovallons que seran subhastats i els beneficis s’entregaran a Arrels Fundació. Per commemorar els 25 anys d’ Arrels FundacióArtnobel promou una iniciativa solidària en la qual reconeguts artistes i creadors de diverses disciplines expressin, amb total llibertat, llur visió de la societat actual.

 

Els tovallons de tela, de 50X50 cm. es mostraran al públic els dies 17 i 18 de novembre a l’Hotel Barceló Raval de Barcelona. Un cop clausurada l’exposició, els tovallons seran subhastats el 21 de novembre i tots els ingressos es destinaran a Arrels Fundació.

La humanitat és una gran família i l’art és part de la seva essència, aquest és el missatge que es vol difondre a través d’aquest tovallons i  de l’art contemporani. 

+INFORMACIÓ: ARTNOBEL

 

25 ANYS D'ARRELS FUNDACIÓ I NOU DIRECTOR 
Des del mes de setembre a Arrels Fundació hi ha un nou director. Es diu Ferran Busquets i Forés i està vinculat a l’entitat des de fa 14 anys. El Ferran agafa el relleu al Salvador Busquets i Vila, que ha dirigit Arrels durant els últims 17 anys. El canvi coincideix amb la celebració dels 25 anys de l’entitat i amb un procés de reflexió intern per saber com mirar cap al futur i encarar els reptes que ens planteja el difícil context socioeconòmic que ens envolta.

Salvador Busquets i Vila va començar a formar part d’Arrels al 1995, quan el Josep Mª Pañella, una de les persones que va impulsar la creació d’Arrels ara fa 25 anys, el va convidar a participar. “La fragilitat i indefensió de les persones que malvivien als carrers de Barcelona”, com explica el propi Salvador, el van commocionar i va acceptar la proposta de dirigir Arrels.


+INFORMACIÓ: www.arrelsfundacio.org/ca/noticies/442-relleu-en-la-direccio-darrels

Afegeix un comentari nou