Comença la Setmana pels Drets de la Joventut 2016

  • Participants de la Setmana pels Drets de la Joventut. Font: Fundesplai

    Participants de la Setmana pels Drets de la Joventut. Font: Fundesplai

  • Enguant, la Setmana té lloc del 17 al 23 d’octubre al Prat de Llobregat. Font: Fundesplai

    Enguant, la Setmana té lloc del 17 al 23 d’octubre al Prat de Llobregat. Font: Fundesplai

Joves de Catalunya i d’altres països europeus participen en aquesta trobada internacional que Fundesplai organitza del 17 al 23 d’octubre al Prat de Llobregat.

La Setmana pels Drets de la Joventut té com a objectiu generar espais de participació i lideratge juvenils que ajudin a promoure la reflexió crítica sobre la situació dels drets dels i de les joves a Catalunya, a Europa i al món.

Per setè any consecutiu, Fundesplai organitza aquesta trobada a Catalunya amb el suport de la Lliga Iberoamericana d'Organitzacions de la Societat Civil. Aquest esdeveniment s’inspira en la Semana por los Derechos de la Juventud que Fundació SES celebra a l’Argentina des de 2007 i que ha estat adaptada també per entitats d’altres països com Equador, Brasil, Mèxic i Bolívia.

Enguany, el tema central de la trobada és 'Joves en transformacció! Activació de joves cap a la transformació social' i durant aquests dies es treballarà entorn a 6 eixos: dret a l’habitatge, ús de l’espai públic, sostenibilitat ambiental, democràcia i associacionisme, dret a l’educació i dret a la feina.

El programa preveu debats amb representants polítics del Parlament de Catalunya i mostres de projectes participatius juvenils, entre d’altres activitats, amb la idea de generar entre les més de 150 persones participants processos de “transforma-acció”.
 

 

Afegeix un comentari nou