Viu el Dia Internacional del Voluntariat a Tarragona

FCVS
Cartell del Dia Internacional del Voluntariat a Tarragona
Cartell del Dia Internacional del Voluntariat a Tarragona
Imatge de l'actuació musical de l’Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Tarragona
Imatge de l'actuació musical de l’Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Tarragona al DIV 2016.

Viu el Dia Internacional del Voluntariat a Tarragona

FCVS

Resum: 

La FCVS – Tarragona organitza una jornada plena de somriures per retre homenatge i agrair la tasca de les entitats i les persones voluntàries que treballen per transformar la vida dels altres.

Un any més, la Federació Catalana de Voluntariat a Tarragona es mobilitza per celebrar el Dia Internacional del Voluntariat i posar en valor la tasca de les entitats i les persones voluntàries que transformen a poc a poc la vida dels altres.

L’acte tindrà lloc el proper 1 de desembre a l'espai Jove Kesse amb un caire molt més festiu que les darreres edicions. La jornada començarà amb una visita al nou Punt de Voluntariat de Tarragona, inaugurat el passat setembre, on els assistents podran trobar l'exposició “El Voluntariat amb ulls de nen” realitzada amb quadres pintats pels alumnes de 5è i 6è de l’Escola l’Arrabassada.

Seguidament, el Cant Coral de l'Associació Aprodisca serà l'encarregat de posar la nota musical a la jornada i donar pas al taller de risoteràpia a càrrec de Lidia Ullate. Per concloure l'acte es llegirà el manifest del Dia Internacional del Voluntariat i es podrà gaudir d'una degustació de productes ecològics que preparen a l’Associació Aprodisca.

D'aquesta manera, des de la FCVS es persegueix consolidar aquest dia com un espai per compartir experiències i vivències, fer grup, generar sentiment de pertinença i cuidar la part emocional, ja que és la que més s’esforça en les tasques de voluntariat.

Inscripció gratuïta

Les persones que vulguin gaudir d’una tarda de cura i somriures en el Dia Internacional del Voluntariat, poden formalitzar la seva inscripció al formulari online.

Programa

17.30 h: Visita al nou Punt de Voluntariat de Tarragona i a l’exposició “El Voluntariat amb ulls de nen” amb quadres pintats pels alumnes de 5è i 6è de l’Escola l’Arrabassada.

18.00 h: Cant Coral de l’Associació Aprodisca.

18.15 h: Taller de risoteràpia a càrrec de Lidia Ullate.

19.30 h: Lectura del manifest del Dia Internacional del Voluntariat i degustació de productes ecològics que preparen a l’Associació Aprodisca.

Descarrega’t el cartell-programa.