El dia de Reis ajuda a fer possible #ningúdormintalcarrer

FCVS
Tortell solidari a favor de les persones sense llar d'Arrels Fundació
El Gremi de Flequers de Barcelona han preparat un tortell solidari a favor de les persones sense llar
Imatge d'una persona sense llar dormint al carrer
Arrels Fundació treballar per millorar les condicions de vida de les persones sense llar de la ciutat de Barcelona.

El dia de Reis ajuda a fer possible #ningúdormintalcarrer

FCVS

Resum: 

Una trentena d’establiments associats al Gremi de Flequers de Barcelona s’han sumat a la iniciativa i destinaran 1 euro de cada tortell que venguin a Arrels Fundació.

Arrels Fundació i el Gremi de Flequers de Barcelona tornen a llançar pel dia de Reis una acció conjunta a favor de les persones sense llar. Es tracta d’un tortell solidari que vol apropar la problemàtica del sensellarisme a les llars catalanes i sensibilitzar per fer possible el repte #ningúdormintalcarrer.

Els forns que s’han sumat a la iniciativa destinaran 1 euro de cada tortell que venguin a benefici dels projectes d’Arrels per millorar les condicions de vida d'aquestes persones.

A més, el tortell inclou un imant en forma de cor fet de fusta i gravat a mà per persones que han viscut al carrer i que ara recuperen habilitats al taller d’Arrels. Amb aquesta acció, des de l'entitat volen arribar a moltes llars el dia de Reis per explicar que tothom pot contribuir per fer possible #ningúdormintalcarrer.

Gràcies al suport de moltes persones, en 30 anys d’història, Arrels Fundació ha acompanyat a més d’11.000 persones sense llar a Barcelona oferint allotjament, alimentació i atenció social i sanitària.

On puc comprar el tortell?

Els tortells es podran trobar en una trentena d’establiments que s’ubiquen sobretot a la ciutat de Barcelona, però també a Castelldefels, L’Hospitalet de Llobregat, Sitges, Vilafranca del Penedès i Vilanova i la Geltrú. En aquest mapa podeu consultar els forns del Gremi de Flequers de Barcelona que s’han adherit a l’acció.

Afegeix un comentari nou
0