El dia de Reis ajuda a fer possible #ningúdormintalcarrer

  • Tortell solidari a favor de les persones sense llar d'Arrels Fundació

    El Gremi de Flequers de Barcelona han preparat un tortell solidari a favor de les persones sense llar - Font: Arrels Fundació

  • Imatge d'una persona sense llar dormint al carrer

    Arrels Fundació treballar per millorar les condicions de vida de les persones sense llar de la ciutat de Barcelona. - Font: Arrels Fundació

Una trentena d’establiments associats al Gremi de Flequers de Barcelona s’han sumat a la iniciativa i destinaran 1 euro de cada tortell que venguin a Arrels Fundació.

Arrels Fundació i el Gremi de Flequers de Barcelona tornen a llançar pel dia de Reis una acció conjunta a favor de les persones sense llar. Es tracta d’un tortell solidari que vol apropar la problemàtica del sensellarisme a les llars catalanes i sensibilitzar per fer possible el repte #ningúdormintalcarrer.

Els forns que s’han sumat a la iniciativa destinaran 1 euro de cada tortell que venguin a benefici dels projectes d’Arrels per millorar les condicions de vida d'aquestes persones.

A més, el tortell inclou un imant en forma de cor fet de fusta i gravat a mà per persones que han viscut al carrer i que ara recuperen habilitats al taller d’Arrels. Amb aquesta acció, des de l'entitat volen arribar a moltes llars el dia de Reis per explicar que tothom pot contribuir per fer possible #ningúdormintalcarrer.

Gràcies al suport de moltes persones, en 30 anys d’història, Arrels Fundació ha acompanyat a més d’11.000 persones sense llar a Barcelona oferint allotjament, alimentació i atenció social i sanitària.

On puc comprar el tortell?

Els tortells es podran trobar en una trentena d’establiments que s’ubiquen sobretot a la ciutat de Barcelona, però també a Castelldefels, L’Hospitalet de Llobregat, Sitges, Vilafranca del Penedès i Vilanova i la Geltrú. En aquest mapa podeu consultar els forns del Gremi de Flequers de Barcelona que s’han adherit a l’acció.

Afegeix un comentari nou