El SuperEuro, l’enemic més temut del fracàs escolar

  • Campanya SuperEuro enTàndem

    Campanya SuperEuro enTàndem - Font: AFEV

  • afev campanya SuperEuro

    afev campanya SuperEuro - Font: AFEV

Aquesta setmana l'AFEV Barcelona engega una nova campanya per promoure el grup de Teaming que ha creat per recaptar fons per al projecte enTàndem, contra el fracàs escolar, amb el SuperEuro. 

Un SuperEuro contra el fracàs escolar

És rodó, brillant, i el seu poder va molt més enllà de poder comprar un cafè, un croissant... El SuperEuro pot ajudar a ampliar el projecte enTàndem, de mentoria social, perquè es puguin atendre a més infants i joves en situacions familiars i personals difícils, perquè descobreixin un nou futur i noves possibilitats, acabant així amb les desigualtats i el fracàs escolar.

El poder del SuperEuro recau en la suma de molts altres, a través del Teaming, una plataforma online per recaptar fons per a entitats socials, on no importa quant dones, sinó quantes persones en formem part. Així, quants més teamers formin el grup de enTàndem contra el fracàs escolar, més euros es poden recaptar mensualment.

Fer-se del grup enTàndem al Teaming és fàcil i ràpid. La transferència de l’euro mensual és automàtica i sense comissions, i de forma segura i transparent, ja que es destina íntegrament a l’entitat. D’altra banda, és una manera de poder donar suport econòmic a projectes socials dintre de les possibilitats de cadascú, amb el poder d’1 € mensual. Perquè amb la suma del cada SuperEuro, juntament amb molts altres, es poden aconseguir moltes coses.

El projecte enTàndem

La campanya del SuperEuro té un objectiu molt clar: poder crear més tàndems per ajudar a més infants i adolescents en risc. EnTàndem és un projecte de mentoria social on la persona voluntària, un/a universitari/ària, acompanya setmanalment i de forma individualitzada l’infant o jove, d’entre 7 i 16 anys, amb l’ajuda, formació i assessorament dels tècnics i centres escolars. D’aquesta forma, fa un treball personalitzat amb l’infant, el seu entorn i les famílies, per aconseguir acompanyar-lo de forma integral. I això es tradueix en ajudar-lo acadèmicament amb els deures, realitzar activitats i sortides que comparteixen plegats, i en moments divertits i també de confidències cada setmana. 

Amb el projecte enTandem es treballen la part afectiva i l’entorn familiar, perquè l’infant i jove guanyi en confiança i millori tant a nivell personal com en relació a l’escola. Els resultats demostren que un 90% dels infants i joves milloren en aquests aspectes. 

Durant els 9 anys d’aplicació del projecte, s’han creat un total de 656 tàndems. Amb la suma dels SuperEuro a través de Teaming, es poden crear nous Tàndems que arribaran molt juny, gràcies a ña col·laboració de molta gen.

Per conèixer més sobre el #PoderdunSuperEuro visita el web oficial, el següent vídeo i les xarxes socials de l'AFEV, on es pot descobrir descobrir tot el que es pot fer amb un #SuperEuro al mes i compartir-ho:

 

Afegeix un comentari nou