En marxa una nova edició dels Premis a la Ciutadania Compromesa

Suport Associatiu
Acte de lliurament de la darrera edició dels Premis a la Ciutadania Compromesa.
Acte de lliurament de la darrera edició dels Premis a la Ciutadania Compromesa.
Les candidatures poden presentar-se fins al 16 de març.
Enguany, les candidatures poden presentar-se fins al 16 de març.

En marxa una nova edició dels Premis a la Ciutadania Compromesa

Suport Associatiu

Resum: 

Aquest guardó, convocat per Fundación Esplai, pretén destacar la tasca de persones voluntàries en els àmbits d’impuls al Tercer Sector, innovació en l’acció sòcioeducativa i treball per a l’e-inclusió.

Amb els Premis a la Ciutadania compromesa, que enguany arriben a la novena edició, Fundació Esplai vol reconèixer aquelles persones que, altruistament, col·laboren de forma “significativa” en causes socials i n’esdevenen referents.

El guardó es concedeix en tres categories: Impuls al Tercer Sector, Acció Socioeducativa i Treball per a l’e-inclusió, i permet donar a conèixer iniciatives impulsades persones voluntàries que puguin servir d’inspiració en aquests àmbits.

Al premi es poden presentar persones físiques residents a l’estat espanyol i les propostes les poden fer arribar tant entitats com persones individuals, sempre que no siguin els candidats o candidates. Les propostes poden presentar-se fins al 16 de març.

L’any passat, en la categoria d’e-inclusió, es va guardornar a Núria Perpinyà Colomer per la seva tasca d’apoderament de diversos col·lectius de Ripoll a través de les noves tecnologies; Carmen Lago, per la seva feina en l’associació gallega FARAXA, dedicada a la lluita contra la tracta de persones; i Caridad Sánchez , com a referent per la seva capacitat de mobilitzar el jovent a Múrcia.

Afegeix un comentari nou