Entrega de premis de la 4a edició dels Premis d'Acció Social Mercè Bañeras i Maria Figueras

Plataforma Educativa
Autor/a: 
Plataforma Educativa
L'entrega tindrà lloc el 22 d'abril.

Entrega de premis de la 4a edició dels Premis d'Acció Social Mercè Bañeras i Maria Figueras

Autor/a: 
Plataforma Educativa
Plataforma Educativa

Resum: 

El 22 d'abril a les 12h al CaixaForum de Girona coneixerem els guardonats de l'edició de 2016.

El proper divendres 22 d’abril, es celebra l’acte d’entrega de la 4a edició dels Premis d’Acció Social Mercè Bañeras i Maria Figueras, organitzats per la Fundació Plataforma Educativa. Els premis estan dedicats a reconèixer la tasca de persones, entitats, serveis i projectes que, des de l’acció social, contribueixen a millorar la qualitat de vida de les persones que viuen a Catalunya i alhora ser un estímul per la posada en marxa de noves propostes que aportin solucions als reptes socials.

Aquesta 4a edició, ha tornat a ser un èxit de convocatòria en les 3 categories: Innovació Social, Emprenedoria Social i Corresponsabilitat Ciutadana, tant pel nombre de candidatures presentades com per la qualitat d’aquestes.

Anunciar-vos que, Carme Capdevila, ex Consellera d'Acció Social i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya, ha estat guardonada en la categoria de coresponsabilitat ciutadana per la seva tasca en l’acció social. Els guanyadors de la resta de categories es faran públics durant l'acte d'entrega, que comptarà amb la presència de la Hble. Sra. Dolors Bassa i Coll, Consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, i amb Il·lma. Sra. Marta Madrenas i Mir, Alcaldessa de Girona.

Durant l’acte, a més, es presentarà el llibre "Sota una estrella. Històries que veureu brillar", editat per Fundació Plataforma Educativa, i comptarà amb l’actuació de Paula Grande.

Més info: Web dels premis d'Acció Social Maria Figueras i Mercè Bañeras

Afegeix un comentari nou