Finalitza amb èxit la formació FindingYou® del Programa Làbora en col·laboració amb Adama

Associació ADAMA
Autor/a: 
Programa Làbora
Va tenir lloc una avaluació personalitzada amb tots els aprenentatges - Foto: Associació ADAMA
Totes les persones participants van acabar la formació molt satisfetes - Foto: Associació ADAMA
Aquesta metodologia està centrada en l’empoderament persona - Foto: Associació ADAMA

Finalitza amb èxit la formació FindingYou® del Programa Làbora en col·laboració amb Adama

Autor/a: 
Programa Làbora
Associació ADAMA

Resum: 

El programa ha tingut una durada de dos mesos, amb una formació basada fonamentalment en l’àmbit emocional i vocacional.

En el marc de la col·laboració entre el Programa Làbora i Adama, el passat mes d’octubre es va posar en marxa una formació basada en la metodologia FindingYou®, realitzada dins el circuit d’intervenció dels itineraris que duu a terme el Làbora amb persones en situació de risc d’exclusió social.

Aquesta metodologia està centrada en la gestió emocional i l’empoderament personal i el seu objectiu principal és ajudar a superar els processos emocionals que dificulten l’accés d’aquestes persones a la inserció sociolaboral. El FindingYou® ajuda als i les participants a desenvolupar valors i actituds, mitjançant el desenvolupament d’eines pròpies que afavoreixen la resiliència i la intel·ligència emocional.

“Amb aquesta formació, el Làbora ha implementat un projecte pilot per treballar amb un col·lectiu específic de forma innovadora les competències transversals, essencials en el model d’ocupabilitat per competències, en el qual es basa el Programa Làbora”, senyala Meritxell Fernández, responsable d’ocupació del Programa. Per la seva part, Juan Antonio Gómez, responsable d’innovació d’Adama afirma que els/les participants “han recuperat la il·lusió i la motivació, i han desenvolupat competències personals i transversals, tant importants per trobar i mantenir una feina”.

Sobre el Programa Làbora

El Programa Làbora, iniciat a finals de 2014, és un projecte pel foment de l’ocupació de les persones amb dificultats d’accés al mercat de treball, liderat per l’Institut Municipal de Serveis Socials de l’Ajuntament de Barcelona amb la col·laboració de les entitats socials, representades per ECAS (Entitats Catalanes d’Acció Social), FEICAT (Empreses d’Inserció de Catalunya), i Creu Roja, i del teixit empresarial de la ciutat.

Sobre Adama

Adama és la primera entitat d’intervenció social especialitzada en la gestió emocional i motivacional de les persones en exclusió o vulnerabilitat social. El seu objectiu és ajudar-los a recuperar la seva motivació, que es coneguin, incrementin la seva autoestima i desenvolupin les seves pròpies eines de gestió emocional que els portarà a sortir de la situació que estan vivint. Se centra en l’autoconeixement de la persona, en el seu desenvolupament personal i emocional, mitjançant l’aplicació de la metodologia FindingYou®, creada per Adama.

Afegeix un comentari nou