III Cicle de Cinema sobre pobresa i exclusió social: «De la crisi... al bé comú»

El proper dimarts 23 d’octubre als cinemes Maldà de Barcelona tindrà lloc la primera sessió del III Cicle de cinema sobre pobresa i exclusió social, amb la projecció del documental “Capital humà” i un diàleg sobre l’economia del bé comú amb Joan Melé, subdirector general de Triodos Bank. 

El cicle, organitzat conjuntament per Càritas de Barcelona, Arrels Fundació i Cristianisme i Justícia, arriba a la seva tercera edició. Aquesta vegada presentarà alternatives reals i possibles per a un model de societat que busqui el bé de totes les persones. “Cansats de discursos pessimistes, de no albirar horitzó i amb una clara voluntat de recuperar l’esperança, dediquem el cicle a repensar el bé comú”, diuen els organitzadors. Per això, els documentals seleccionats abordaran la perspectiva del bé comú des de tres àmbits: economia, educació i societat.

Els tres documentals que es visionaran són “Capital humà”, que mostra projectes finançats per la Banca Ètica (dimarts 23 d’octubre a les 20:00h); La educación prohibida”, que documenta experiències educatives no convencionals (dimarts 30 d’octubre) i “El després de la crisi”, on pensadors internacionals opinen sobre quin món tindrem després de la crisi (dimarts 6 de novembre). Totes les sessions es faran als cinemes Maldà (C/ Pi, 5 de Barcelona) a les 20.00h, i comptaran amb la presència de persones expertes en cada àmbit, amb els quals mantindrem un diàleg després de la projecció.

El Cicle de Cinema sobre pobresa i exclusió social és una iniciativa de reflexió i debat de la realitat de pobresa i exclusió social a través del cinema i l’audiovisual. Les tres entitats organitzadores també volen, d’aquesta manera, valorar i mostrar la importància del compromís social dels creadors.

Amplia la informació:

§  Web del cicle de cinema: www.ciclecinema.org

§  Facebook i Twitter del cicle de cinema: facebook.com/ciclecinema  | twitter.com/ciclecinema

Afegeix un comentari nou