La FCVS i BBVA reparteixen 3.000 llibres en biblioteques d'hospitals i entitats de voluntariat

El BBVA aconsegueix 6.000 llibres a través d'una recollida promoguda en motiu del dia de Sant Jordi en la que hi han participat els treballadors i oficines del banc a Catalunya. La FCVS ha fet de pont entre l'entitat bancària i les entiats de voluntariat per repartir els llibres.

 

La iniciativa que promou el BBVA “Per Sant Jordi recepta lectura als nens i joves dels nostres hospitals” ha aconseguit recollir més de 6.000 llibres per als hospitals infantils i juvenils i entitats de voluntariat hospitalari o sociosanitari de Catalunya. 

La recollida de llibres es va fer en les 471 oficines de BBVA a Catalunya durant dues setmanes coincidint amb la celebració de Sant Jordi. Posteriorment vuit voluntaris de la Oficina del Voluntari de BBVA han treballat desinteressadament durant setmanes per seleccionar i classificar els llibres en bon estat, nous o semi nous i segons temàtiques.

Els 3.000 llibres que eren adients per a biblioteques infantils i juvenils d'hospitals i centres sociosanitaris s'han distribuit a 14 centres. El pont entre l'entitat bancària i les entitats beneficiaries, l'ha fet la FCVS. 

Quatre entitats que treballen en el voluntariat hospitalari i 12 entitats federades més que treballen en l'àmbit de la infància, se n'han pogut beneficiar. 

Aquesta és la segona vegada que el BBVA promou aquesta campanya i, veient l'èxit que ha tingut en les dues edicions, el BBVA ha decidit repetir la iniciativa l'any que ve.  

Afegeix un comentari nou