La FCVS organitza la V Jornada de Voluntariat i Salut a Olot

FCVS
Cartell V Jornada Salut i Voluntariat Girona
La jornada vol donar a conèixer les possibilitats de donació i explicar de quina manera les persones voluntàries participen en aquest procés.
Imatge dels ponents de la IV Jornada Voluntariat i Salut a Girona
Imatge dels ponents de la IV Jornada Voluntariat i Salut a Girona

La FCVS organitza la V Jornada de Voluntariat i Salut a Olot

FCVS

Resum: 

L'objectiu de la jornada és compartir entre els i les professionals de la salut i les persones del món associatiu els valors ètics de les donacions, posant un èmfas especial en el paper que hi té el voluntariat.

La Federació Catalana de Voluntariat Social organitza, per cinquè any consecutiu, la Jornada de Voluntariat i Salut a Girona. Aquesta nova edició, i amb la voluntat que la jornada es realitzi per diferents punts del territori gironí, la jornada tindrà lloc a l'Hospital d'Olot el proper 5 d'octubre sota el lema "Donar per rebre".

La FCVS busca donar a conèixer la realitat de les comarques gironines presentant algunes de les possibilitats de donació que existeixen al territori des d’una mirada ètica i moral i alhora explicar de quina manera les persones voluntàries participen en aquest procés.

La jornada pretén posar en comú el valuós treball de les persones voluntàries i els professionals sociosanitaris que, a través de les entitats socials i els equipaments hospitalaris, atenen les demandes i necessitats de l’àmbit de la salut. També servirà per compartir espais de trobada entre persones voluntàries i professionals de l’àmbit de la salut i comprendre la seva relació.

En l'acte hi participaran persones implicades en les donacions que, a través de les seves experiències personals i professionals, transmetran el valor de donar. D’aquesta manera es comptarà amb una conferència inaugural de la responsable de Promoció de la Donació del Banc de Sang i Teixits i de l’OCATT, la Dra. Roser Vallès i d'una taula rodona per debatre sobre el paper del voluntariat.

La trobada també oferirà l'oportunitat de realitzar donacions de plasma a una de les sales que s'habilitarà dins el mateix hospital. Les extraccions es duran a terme de 10 a 13 h.

Consulta el programa de la jornada en el següent enllaç.

Inscripcions:

Aquelles persones que estiguin interessades a assistir a l'acte poden fer la inscripció gratuïta fins al dimarts 3 d'octubre a través del correu electrònic a girona@voluntaris.cat o comunicació@hospiolot.cat. També serà possible realitzar la inscripció 30 minuts abans de l'inici de l'acte.

Per a més informació es pot trucar al 972227911 i al 972261800.

Afegeix un comentari nou