La lluita contra la pobresa, eix del concurs de clipmetratges 2012 de Mans Unides

  • Logotip del concurs El teu punt de vista pot canviar el món

    Logotip del concurs El teu punt de vista pot canviar el món

  • "Dient NO a la pobresa" lema del concurs de clipmetratges de Mans Unides

    "Dient NO a la pobresa" lema del concurs de clipmetratges de Mans Unides

Coincidint amb el Dia Internacional contra la pobresa, Mans Unides llança una nova edició del certamen El teu punt de vista pot canviar el món. Sota el lema "Dient NO a la pobresa", el concurs convida infants i joves a realitzar vídeos d'un minut sobre la fam, els drets humans i la feminització de la pobresa.

1.300 milions de persones viuen en situació de pobresa extrema a tot el món i gairebé 850 milions passen fam, mentre les desigualtats dins i fora dels països continuen augmentant. Davant aquesta situació Mans Unides, d'una banda, s'uneix a la campanya Pobresa zero i, d'altra banda, presenta la quarta edició del seu concurs de vídeos que busca sensibilitzar i crear consciència crítica sobre les desigualtats Nord-Sud en el jovent.

Un any més, Mans Unides engresca joves i centres educatius a realitzar un clipmetratge que convidi a reflexionar sobre les desigualtats al món. En aquesta quarta edició, el certamen se centrarà en la lluita contra la pobresa i es proposaran tres temes sobre els quals realitzar els vídeos.

El concurs arrenca avui 17 d'octubre, Dia Internacional contra la pobresa, i conclourà el 17 de març de 2013. Durant aquests cinc mesos, s'estableixen tres temes i tres períodes de participació:

  • Fam i pobresa: Del 17 d'octubre al 17 de desembre de 2012.
  • Pobresa i drets humans: Del 18 de desembre de 2012 al 31 de gener de 2013.
  • Feminització de la pobresa: De l'1 de febrer al 17 de març de 2013.

 

Aquí pots veure "Una Llàgrima d'Esperança" d'Oriol Corbella, vídeo guanyador de l'edició anterior.


Una llàgrima d'esperança per MansUnides

 

Trobaràs tota la informació que necessites sobre aquesta nova edició del certamen a la seva plana web, a la pàgina de Facebook i al compte de Twiitter.

Afegeix un comentari nou