La Mostra d'Art Social de Mataró et necessita

  • Cartell de la sisena edició de la Mostra d'Art Social de Mataró

    Cartell de la sisena edició de la Mostra d'Art Social de Mataró

Del 25 al 28 d'octubre el Taller d'Idees i la Casa de la Música de Mataró organitzen la sisena edició de la Mostra d'Art Social, punt de trobada de manifestacions artístiques presentades per entitats socials que persegueixen estimular i afavorir canvis a nivell social. Per poder-la portar a terme recapten fons a través d'una campanya a Verkami.

"Un espai on compartir i mostrar a tots que el canvi és possible i que hi ha moltes persones i organitzacions que treballen en l'àmbit social a través de l'art, aportant cada dia el seu granet de sorra". Així expliquen des de l'Associació d'Integració Social Taller d'Idees la finalitat de la Mostra d'Art Social, que es realitza a Marató des de fa cinc anys.

Aquesta trobada ja té data i lloc, però li falta part del finançament. Per això, han llançat una campanya a la plataforma de crowdfunding o micromecenatge Verkami. L'objectiu és aconseguir 2.200€ per subvencionar els viatges i estades de les associacions que participen a la mostra, aconseguir tot el material necessari, cobrir les necessitats de la producció i que aquest projecte sigui possible, accessible i visible per a tothom.

 

6a Muestra de Arte Social from Taller d'idees on Vimeo.

 

En aquesta sisena edició de la Mostra d'Art Social té un lloc especial el teatre, amb diverses propostes de companyies que utilitzen el teatre amb finalitats socials, com la Companyia DesGarbo, el grup de teatre del Club Social Andana, Companyia AssalTeatre i la Companyia de teatre social Kilalia. Com a convidada especial hi participarà Grefart Associació Professional de Artterapeutes, que realitzarà una sèrie d'intervencions per mostrar el treball que es realitza des de l'artteràpia.

El Taller d'Idees és una entitat d'iniciativa social de Mataró, que treballa des de l'any 2005 amb i per a persones amb discapacitat.

Afegeix un comentari nou