La UB recull joguines a favor dels drets dels infants

Fundació Autònoma Solidària
Cartell promocional de la UB

La UB recull joguines a favor dels drets dels infants

Fundació Autònoma Solidària

Resum: 

Totes les administracions dels centres de la Universitat de Barcelona recolliran joguines noves no sexistes ni bèl·liques i que fomentin el joc cooperatiu entre el 18 i el 20 de desembre.

El Vicerectorat d’Igualtat i Acció Social, juntament amb la Fundació Solidaritat UB i Creu Roja Joventut, organitza l’onzena edició de la campanya de Nadal de recollida de joguines a la UB. El lema és 'Els seus drets en joc'. Aquesta campanya té per objectiu implicar la comunitat universitària en la recollida de joguines per a infants i famílies sense recursos. Així doncs, es demana que totes les joguines que es portin siguin noves, no bèl·liques ni sexistes i que, en canvi, fomentin el joc cooperatiu i la creativitat.

Entre el 18 i el 20 de desembre s'instal·laran punts de recollida a diferents centres de la Universitat de Barcelona. Per saber el centre que et queda més a prop pots consultar la llista.

La campanya de recollida de joguines de la Creu Roja Joventut enguany arriba a les seva 25a edició, amb el lema que pretén reforçar i donar a conèixer l'article 31 de la Convenció dels Drets de l’Infant que diu que “el nen té dret al esplai, al joc i a participar en les activitats artístiques i culturals”.

L'objectiu de recollida està marcat en unes 50.000 joguines i es durà a terme en més de 400 municipis catalans. De fet, segons l'informe 'Desheretats' de Save the Children prop de mig milió de nens (o un de cada tres) viuen per sota del llindar de la pobresa a Catalunya.

Afegeix un comentari nou
0