Mariscal signa el cartell de la Mercè 2017

  • Cartell de les festes de la Mercè 2017 signat per Mariscal

    Cartell de les festes de la Mercè 2017 signat per Mariscal - Font: Mariscal

Javier Mariscal, dissenyador i dibuixant de la mascota dels Jocs Olímpics de l'any 92, signa el cartell de les festes de la Mercè l’any en què es commemora el 25è aniversari de Barcelona com a ciutat olímpica.

L'Ajuntament de Barcelona ha convidat Reikiavik, capital islandesa, com a ciutat convidada enguany per coprotagonitzar la festa major entre el 22 i el 25 de setembre, després de ciutats com Medellín, Quito, Estambul, Dakar, San Petersburgo, Montreal, Viena, Estocolmo, Buenos Aires y París. 

Les festes de la Mercè són considerades l’esdeveniment cultural i artístic més important organitzat per l’Ajuntament de Barcelona, que es celebra a espais emblemàtics de la ciutat i promou el protagonisme de la ciutadania. 

Javier Mariscal és l'autor del cartell oficial d'enguany, que conmemora els Jocs Olímpics del 92 a través de Mercè, una noia barcelonesa, plena d'elements característics de la ciutat, com un tatuatge de l'estàtua de Colom, un pentinat amb perfil del Tibidabo o roba amb el mosaic típic de Gaudí. L'autor també convida a la ciutadania i institucions de Barcelona a donar suport a les iniciatives que donin suport a una ciutat sostenible.

Més informació a lameva.barcelona.cat/merce/ca/.

Afegeix un comentari nou