Montblanc es "posarà la gorra" contra el càncer infantil

  • "Posa't la gorra" al Zoo de Barcelona

    "Posa't la gorra" al Zoo de Barcelona - Font: Posa't la gorra

  • "Posa't la gorra" Edició 2016

    "Posa't la gorra" Edició 2016 - Font: Posa't la gorra

  • Gorra 2017

    Gorra 2017 - Font: Posa't la gorra

Una jornada plena d'activitats sota el lema "Posa't la gorra" tindrà lloc el 3 de setembre per a recollir diners per millorar la qualitat de vida dels nens i nenes amb càncer i les seves famílies.

Dilluns passat es va presentar a la Sala de les Corts Catalanes de Montblanc la jornada “Posa’t la gorra” contra el càncer infantil que tindrà lloc el diumenge 3 de setembre per primera vegada a la capital de comarca de la Conca de Barberà.

Es tracta d’una jornada farcida d’activitats per recollir diners per la Casa dels Xuclis de l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC); una casa d’acollida amb l’objectiu principal de millorar la qualitat de vida dels nens i nenes amb càncer i les seves famílies. Amb 25 apartaments individuals, la casa dóna allotjament a totes les famílies amb un infant amb càncer i altres malalties de llarga durada que s’han de desplaçar dels seus llocs d’origen per rebre tractament als principals hospitals de referència a la ciutat de Barcelona. A part de l’apartament, proporcionen a les famílies atenció psicosocial, activitats lúdic-educatives i terapèutiques.

Aquest acte és iniciativa del montblanquí Sergi Estadella, que ha rebut el suport d’AFANOC per lluitar contra el càncer de la seva filla. Amb el ple suport de consistori i d’altres entitats, associacions i particular del municipi, la jornada comptarà amb activitats com una concentració de motocicletes custom, una bicicletada i esmorzar popular, concerts, un vermut solidari, una fira de la ganga, espectacles infantils amb canó d’escuma i animació i una festa holly de dansa, entre d’altres.

Totes les activitats tindran l’objectiu d’animar als montblanquins i montblanquines a col·laborar amb la compra de la Gorra d’AFANOC, per un preu de 7 euros, que aquest any ha dissenyat la marca de roba Munich.

Afegeix un comentari nou