Oberta la convocatòria dels Premis d’Acció Social de Plataforma Educativa

Associació per a Joves Teb

Oberta la convocatòria dels Premis d’Acció Social de Plataforma Educativa

Associació per a Joves Teb

Resum: 

Es troben en la seva quarta edició i volen reconèixer la tasca de persones, entitats, organitzacions i projectes d’acció social pel que fa a la coresponsabilitat ciutadana, l’emprenedoria i la innovació social.

El termini per inscriure's als Premis d’Acció Social Maria Figueras i Mercè Bañeras que organitza el Grup d'Organitzacions d'Economia Social Plataforma Educativa finalitzarà el 24 de març.

La convocatòria consta de tres categories que volen reconèixer diferents aspectes:

  • Coresponsabilitat ciutadana: reconeix la dedicació de persones implicades en la millora del seu entorn.
  • Emprenedoria social: premia els serveis o persones que han destacat per la seva feina dins l'àmbit de la transformació social.
  • Innovació social: fa un reconeixement de la creativitat en l’aplicació de nous punts de vista per aquesta mateixa tasca social.

El premis volen també estimular aquells projectes i iniciatives que proposen solucions innovadores als reptes socials, així com posar en valor el compromís que els actors socials mostren amb la societat a través de les seves accions i la seva trajectòria.

Totes les propostes es valoraran a partir del 25 de març, i les guanyadores es faran públiques el 22 d’abril a l’acte de lliurament dels premis que tindrà lloc a Girona.

Pots accedir a les bases del premis a partir d'aquest enllaç.

Afegeix un comentari nou