Òmnium busca voluntaris per l'11 de setembre

  • Concert d'Òmnium 11 de setembre 2011

    Concert d'Òmnium 11 de setembre 2011

Òmnium Cultural organitza des de fa molts anys un concert el dia 11 de setembre per commemorar la Diada Nacional de Catalunya. Com que es tracta d'un acte amb molta participació, estan buscant voluntaris que hi vulguin col·laborar.

S'acosta l'11 de setembre i, a més de la manifestació convocada per l'Assemblea Nacional de Catalunya, es duran a terme moltes altres activitats organitzades per entitats socials. 

 

Una de les activitats que congrega més gent és el concert que organitza cada any Òmnium Cultural al passeig Lluís Companys de Barcelona que reuneix milers de persones. Es tracta d'una activitat que requereix una gran infraestructura i també la participació de molts voluntaris. És per això que Òmnium fa una crida a la participació. Cal gent que ajudi en les barres que hi haurà instal·lades i on se servirà menjar i begudes. També es pot participar al matí, a la Festa per la Llibertat on es faran activitats familiars i al migdia donant suport a l'organització del dinar popular previst per a 750 persones. 

 

Les persones interessades podeu posar-vos en contacte amb l'entitat a través del correu electrònic: participacio@omnium.cat

 

Més informació: 11setembre.omnium.cat

 

Afegeix un comentari nou