Oncolliga de Terrassa guanya el Premi Solidaritat

  • Oncolliga dóna servei d'atenció a domicili a prop de 200 persones. Font: Oncolliga

    Oncolliga dóna servei d'atenció a domicili a prop de 200 persones. Font: Oncolliga

  • Logotip de l'associació premiada. Font: Oncolliga

    Logotip de l'associació premiada. Font: Oncolliga

L’entitat, que dóna suport a persones malaltes de càncer i als familiars, s’ha endut el guardó convocat pel Gremi de la Construcció del Vallès pel seu projecte de servei d’atenció a domicili.

El Servei d’Atenció a Domicili (SAD) d’Oncolliga ha estat guardonat amb el Premi a la Solidaritat que atorga el Gremi de la Construcció del Vallès (GCV) des de fa sis anys. El premi, dotat amb 3.000 euros, vol promoure projectes socials desenvolupats al Vallès per donar suport els col·lectius més desafavorits de la comarca.

Oncolliga es va crear el 2003 i des de llavors ha treballat per a l’atenció psicosocial a persones amb càncer i els seus familiars. L’entitat està integrada a la Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer (FECEC) i a la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS).

El projecte pel qual l’associació ha rebut el premi ha beneficiat a un total de 191 persones malaltes durant el 2015. El SAD ofereix una resposta ràpida per tenir cura de la persona malalta de càncer al domicili amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida dels pacients i de la família en moments difícils.

Amb aquest premi, el GCV pretén retre homenatge a totes les persones que formen part de plataformes que "de manera silenciosa, discreta i desinteressada", realitzen una tasca social.  

 

Afegeix un comentari nou