Plataforma Educativa convoca la 6ena edició dels Premis d'Acció Social Mercè Bañeras i Maria Figueras

Plataforma Educativa
 Font: plataforma educativa
Acte d'entrega de premis 2017, amb Mercè Bañeras i Maria Figueras
 Font: Plataforma Educativa
Els Premis d’Acció Social Maria Figueras i Mercè Bañeras neixen i creixen amb una triple voluntat: de reconeixement, d’incentiu i de compromís

Plataforma Educativa convoca la 6ena edició dels Premis d'Acció Social Mercè Bañeras i Maria Figueras

Plataforma Educativa

Resum: 

S’ha obert la convocatòria d'enguany per participar als Premis d'Acció Social Maria Figueras i Mercè Bañeras de Fundació Plataforma Educativa que donen reconeixement a projectes socials.

S’ha obert la convocatòria d'enguany per participar als Premis d'Acció Social Maria Figueras i Mercè Bañeras de Fundació Plataforma Educativa que donen reconeixement a projectes socials relacionats amb la innovació, l'emprenedoria i la corresponsabilitat ciutadana. Aquest any, els projectes que s'hi vulguin presentar, tenen fins el dia 4 d'abril per fer-ho.

Els Premis d'Acció Social volen donar a conèixer i reconèixer aquells projectes que es duen a terme per part d’organitzacions, persones o empreses que treballen pel benestar social de les persones de Catalunya i ho fan a partir de tres categories:

  • Innovació Social que reconeix idees i/o projectes innovadors que encara no s'han de dur a termeo que tot just comencen i, pels quals, el premi pot ser un incentiu per implementar-se, ja que s'entrega un diploma i una ajuda econòmica de 1500€.
  • Emprenedoria Social, que premia projectes i iniciativesconsolidats que afavoreixen l'economia i el teixit social il'emprenedoria de les persones residents a Catalunya. Per poder tirar endavant aquests projectes l'entitat lliura al guanyador un diploma i 1500€.
  • Corresponsabilitat ciutadana, que volen ser un reconeixement a persones que hagin dedicat part de la seva vida professional i/o personal a la millora de la societat. L'organització reconeix aquesta dedicació amb un guardó i un present.

Els Premis d’Acció Social Maria Figueras i Mercè Bañeras neixen i creixen amb una triple voluntat: de reconeixement, d’incentiu i de compromís. El reconeixement enfocat a la tasca de totes aquelles persones, serveis, projectes i organitzacions que, des de l’acció social i la innovació, contribueixen a millorar la qualitat de vida de les persones que viuen a Catalunya. També a l’estímul per l’esforç i per perseverança d’aquelles iniciatives i projectes que volen donar solucions innovadores als reptes socials i de posar en valor el compromís amb la societat que els actors socials mostren a través de la seva acció, pes i trajectòria.

En l’última edició dels premis, uns joves emprenedors de Lleida, Invelon Technologies, van ser els guanyadors en la categoria d’innovació gràcies al seu projecte Invelon Biónics. Els lleidatans estan treballant per aconseguir una mà elaborada i dissenyada amb impressores 3D. En la categoria d’emprenedoria social, 'Dona Kolors: Teixint futur', van ser els premiats per la seva tasca en oferir una alternativa laboral a les dones que es dediquen a la prostitució. El guardó de la categoria de Corresponsabilitat Ciutadana va ser per a Cristóbal Colón, director de la cooperativa de 'La Fageda'.

Afegeix un comentari nou