Recollida solidària de productes d’higiene i neteja al Poblenou

FCVS

Recollida solidària de productes d’higiene i neteja al Poblenou

FCVS

Resum: 

La Fundació IReS i diverses entitats del barri de Poblenou han iniciat una recollida solidària de productes d’higiene i neteja que finalitzarà el proper 29 de maig.

Coincidint amb les Festes de Maig del Poblenou, des de la Fundació IReS juntament amb diverses entitats del barri, s'ha posat en marxa una campanya de recollida solidària de productes d’higiene i neteja.

Tots els productes recollits es destinaran a famílies del districte, dins del projecte Aferra’t de la Fundació IReS. Aquesta iniciativa té com a objectiu millorar les condicions de vida i d’ocupabilitat de persones que es troben en situació de pobresa i/o exclusió social, mitjançant l’acompanyament lligat a aspectes estructurals, psicosocials i ocupacionals.

Des d'Aferra't es treballa per fomentar l’autonomia dels i les participants, perquè siguin ells/es mateixos els que tinguin les eines per avaluar la seva situació i poder elaborar el seu propi diagnòstic i pla de treball.

Els productes que es recolliran seran productes d’higiene personal (gel de bany, xampú, desodorant, pasta de dents, bolquers, compreses, etc.) i de neteja de la llar (detergent per al terra, netejavidres, sabó per als plats i la roba, etc.).

Els productes es podran dipositar en diferents punts de recollida des del 17 al 29 de maig:

- Centre Moral i Cultural de Poblenou (Pujades 176-178)

- La Peiper (Marià Aguiló, 110, Local 2)

- Casal de Barri Bac de Roda (Camí Antic de València, 96)

- Escola Fluvià (Fluvià, 60)

- Escola La Llacuna (Pallars, 207)

- Fundació IReS (Àlaba, 61, 1er)

El dia 22 de maig, de 10 a 14h, hi haurà un punt de recollida a la Rambla de Poblenou, dins de la Fira d’Entitats de les Festes de Maig.

L'any 2015 es van recollir un total de 1.862 productes gràcies a la solidaritat dels veïns i veïnes del Poblenou, els treballadors de IReS, i especialment, gràcies a la col·laboració del Centre Moral i Cultural del Poblenou i de la copisteria “La Peiper”.

Afegeix un comentari nou