S'obre la convocatòria del 'Premi Stone Soup' a la investigació en innovació social

Colectic
Dibuix d'un home remenant una cassola
El nom 'sopa de predres' prové d'una llegenda al voltant de la cooperació
Logotip de la convocatòria d'enguany
'Stone Soup Award' promou la innovació social

S'obre la convocatòria del 'Premi Stone Soup' a la investigació en innovació social

Colectic

Resum: 

L'edició d'enguany està dedicada a iniciatives que tractin sobre noves maneres d’integrar la diversitat en les organitzacions.

El 'Premi Stone Soup' vol renonèixer un projecte de recerca ja implementat, o que s’hagi aprovat, al voltant del desenvolupament en relació a estratègies i accions d’innovació que ajudin a integrar la diversitat a les organitzacions de tots els sectors. L'àmbit geogràfic pot ser local, nacional o internacional.

Les propostes que es presentin han d’incloure les tendències d’integració de la diversitat, i hauran d'anar acompanyades amb dades estadístiques, bones pràctiques i polítiques públiques, així com amb l’impacte que tenen.

Els estudis s'hauran de presentar a títol individual i podran estar escrits en llengua espanyola, anglès, francès o portuguès. La data per podr fer-ho finalitza el 5 d’octubre.

Pots consultar les bases del premi i omplir el formulari per presentar els treballs. Tindràs més informació escrivint a l'adreça de correu electrònic stone-soup@stone-soup.net.

Afegeix un comentari nou