Es convoca la 10a edició del concurs (Re)Imagina’t

Ravalnet
(Re)Imagina't promou l'ús no sexista dels mitjans audiovisuals
(Re)imagina't promou l'ús no sexista dels mitjans audiovisuals
És una iniciativa de l'Observatori de les Dones en els Mitjans de Comunicació
És una iniciativa de l'Observatori de les Dones en els Mitjans de Comunicació

Es convoca la 10a edició del concurs (Re)Imagina’t

Ravalnet

Resum: 

El certamen impulsa la participació de joves en la construcció de models comunicatius que abordin positivament la diferència sexual i les identitats de gènere.

El concurs (Re)Imagina’t està organitza per l'Observatori de les dones en els mitjans de comunicació i s'adreça a grups de joves d’entre 14 i 18 anys de centres d’educació formal i d’entitats d’educació en el lleure dels municipis que formen part d’aquest Observatori.

Per poder participar-hi s'ha de presentar la idea d’una creació audiovisual amb guió i storyboard (modalitat A), o bé un vídeo (modalitat B) que defensi l'ús no sexista dels mitjans audiovisuals i que afavoreixi la diversitat en la representació de les identitats sexuals i de gènere.

El certamen estableix dues categories específiques per edats:

  • Grups de nois i noies de 14, 15 i 16 anys.
  • Grups de nois i noies de 17 i 18 anys.

La inscripció és gratuïta. Es podrà fer a partir del 3 de setembre i abans del 9 de novembre enviant la fitxa d'inscripció a l'adreça de correu electrònic observatorid@observatoridelesdones.org.

En total s’atorgaran 8 premis: 4 per als guions (modalitat A) i 4 per a les creacions audiovisuals (modalitat B). Trobaràs més informació al web de l'Observatori.