Torna l'EscolAcció d'Entrepobles!

  • La trobada se celebra del 6 al 9 de juliol al municipi de Figaró

    La trobada se celebra del 6 al 9 de juliol al municipi de Figaró - Font: Entrepobles

  • Logotip d'Entrepobles

    Logotip d'Entrepobles - Font: Entrepobles

'Construint alternatives col·lectives des de baix' és el títol de la segona edició d'aquesta trobada que enguany se celebra del 6 al 9 de juliol a Figaró.

Oferir formació sobre eines i estratègies per promoure iniciatives i processos de transformació social i alhora intercanviar experiències de lluita. Aquests són alguns dels objectius de l'EscolAcció que Entrepobles organitzarà del 6 al 9 de juliol a l’Escola de Natura la Rectoria de Vallcàrquera, al municipi barcelonès de Figaró.

El programa aprofundeix en diverses temàtiques útils per millorar el treball de les entitats i de les persones activistes.

Amb aquesta idea, la gestió de les assemblees i el desenvolupament de tècniques de participació i facilitació que incorporin els rols de gènere seran algunes de les qüestions tractades.

Una altra de les sessions se centrarà en el paper de les persones defensores i el “dret a defensar els nostres drets”, i comptarà amb la presencia de l’activista Gustavo Castro, de l’organització mexicana Otros Mundos i testimoni de l’assassinat a Hondures de l’ecologista Berta Cáceres.
L’EscolAcció finalitzarà amb un Taller sobre privilegis heteropatriarcals, racisme i privilegi blanc.

Totes aquestes activitats es combinaran amb vespres musicals, videofòrum i una ludoteca infantil.

L'assistència a tota la trobada costa 110 euros  i el preu inclou allotjament i pensió completa, tot i que també hi ha la possibilitat d'inscriure's només per dies. Les persones interessades en apuntar-s'hi han d'omplir aquest formulari.

Per a més informació, podeu enviar un correu a educacion@entrepueblos.org o trucar al telèfon 93 2683366 .

Afegeix un comentari nou