Tot a punt per una nova edició del Festival Internacional de Teatre Integratiu

Ravalnet
Un dels espectacles de sala que s'han pogut veure al FITI
Un dels espectacles de sala que s'han pogut veure al FITI
Cartell d'enguany
Cartell d'enguany

Tot a punt per una nova edició del Festival Internacional de Teatre Integratiu

Ravalnet

Resum: 

Aquest esdeveniment que té lloc cada dos anys a Santa Coloma de Gramenet vol donar l’oportunitat de viure l’experiència artística a persones amb capacitats diferents.

El Festival Internacional de Teatre Integratiu (FITI) està organitzat per Alquimistes Teatre, la companyia Els 4 vents, el Teatre Josep Maria de Sagarra i l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, i enguany porta com a lema "Posa’t a les meves sabates i vine al teatre".

La 10a edició del FITI comptarà amb un ampli programa que inclou activitats al carrer i en sala, taules rodones, cinefòrum i una exposició fotogràfica. S’inaugurarà el 4 de novembre a les 11h amb activitats gratuïtes a la Plaça de la Vila de Santa Coloma. Entre el 9 i el 12 de novembre, així com el 3 de desembre, el Teatre Sagarra i a d’altres espais d'aquesta localitat acolliran els actes del festival.

Totes les activitats són gratuïtes llevat de l’espectacle Genius, amb entrades a la venda per un preu de 7 euros. El públic en general les pot reservar escrivint a l'adreça de correu electrònic teatresagarra@gramenet.cat, i les entitats i el grups, a reservesfiti@gmail.com. També es poden reservar trucant al número de telèfon 934624054 i marcant l'extensió 2906.

Trobaràs més informació sobre aquest esdeveniment a la seva pàgina web, a la pàgina de Facebook i seguint-lo a Twitter.

Afegeix un comentari nou
0