Tria la teva agenda solidària per al 2017!

 • Agenda de les dones 2017

  Agenda de les dones 2017

 • Somriures del món d'Amnistia Internacional

  Somriures del món d'Amnistia Internacional

 • Agenda Llatinoamericana 2017

  Agenda Llatinoamericana 2017

 • Para, Cuina, Pensa 2017

  Para, Cuina, Pensa 2017

 • Agenda d’agricultura ecològica de les Illes Balears

  Agenda d’agricultura ecològica de les Illes Balears

De cara al nou any, diverses entitats editen agendes amb la idea d’aconseguir fons per finançar els seus projectes i, alhora, sensibilitzar sobre diverses temàtiques socials.

1.-Agenda de la Dona 2017

Un any més, un grup de dones voluntàries s’organitzen per il·lustrar, escollir textos i donar forma a aquesta agenda, que ha esdevingut un clàssic en l’àmbit del feminisme i la solidaritat. En aquesta edició, els beneficis obtinguts per la seva venda es destinaran a l’organització  'Growing the game for girls' d'Uganda, que treballa per l’apoderament a través de l’esport de dones joves en situació d’exclusió. Disponible en llibreries.

 

2.-Somriures del món

En un context de deteriorament dels drets humans, l’agenda 2017 d’Amnistia Internacional convida a mantenir l’esperança i el somriure i continuar lluitant per un món més just.
La publicació és multilingüe (català, castellà, gallec i euskera) i podeu adquirir-la a la botiga en línia de l’organització.


3.-Agenda Llatinoamericana 2017

Amb el lema ‘Ecologia integral. Reconvertir-ho tot és el tema central’, aquesta agenda d’àmbit mundial fa una crida a aturar el desastre climàtic i “transformar la societat amb una nova cultura profundament ecològica”. L’agenda recull una quarantena d’articles de firmes com Naomi Klein, Pere Casaldàliga, Ernesto Cardenal, Leonardo Boff o Ivone Gebara, així com una proposta pedagògica. Per a més informació, contacteu amb la Comissió de l'Agenda Llatinoamericana a Catalunya.


4.-Para, Cuina, Pensa 2017

El Col·lectiu Bauma presenta per tercer any Para, Cuina, Pensa. Agenda per l’Autonomiaon es recullen projectes d’autogestió, receptes de cuina d’aprofitament i relats per a la reflexió. Compta també amb calendaris mensuals i diagrames menstruals. Per consultes i comandes, contacteu amb bauma@riseup.net.


5.-Agenda d’agricultura ecològica de les Illes balears

L’associació Apaema de Mallorca publica aquesta agenda que inclou el calendari d’hortalisses i fruites de temporada, un directori d’entitats balears relacionades amb l’àmbit de l’agroecologia i la sobirania alimentària i altres informacions més específiques com un calendari de sembres i un directori de llavors de varietats locals.
Podeu aconseguir l’agenda en aquests establiments o contactant amb l’entitat al correu apaema@gmail.com.


6.-Agenda Llibertària 2017

Enguany, a l’agenda trobareu textos sobre la guerrilla llibertària amb motiu de la vintena edició de la Marxa-Homenatge als Maquis. Aquesta publicació és multilingüe i, entre altres continguts, inclou el calendari menstrual i el calendari del pagès. Els beneficis es destinen a finançar l’autogestió dels projectes del Centre d’Estudis Josep Ester Borràs i l’Ateneu Columna Terra i Llibertat. Més informació: agenda@berguedallibertari.org.

 

7.-Agenda Fontilles 2017

Els fons obtinguts per la venda d’aquesta agenda van destinats als projectes de tractament i prevenció de la lepra infantil que l’ONG Fontilles porta a terme a l’Índia.
Pots demanar-la a  963 511 583 / fontilles@fontilles.org

Afegeix un comentari nou