Un espot visibilitza la diversitat de la població de la Garrotxa

  • Mosaic amb fotografies de joves que han participat a l'espot

    Mosaic amb fotografies de joves que han participat a l'espot - Font: Consell Comarcal de la Garrotxa

  • Logotip de l'Oficina Jove de la Garrotxa extret d'un cartell

    Logotip de l'Oficina Jove de la Garrotxa extret d'un cartell - Font: Oficina Jove de La Garrotxa

Té com a objectiu reconèixer i reafirmar el dret a la diversitat entesa en sentit ampli, encabint la diversitat de cultures, creences, gèneres, sexualitats, capacitats, etc.

L'espot ha estat encarregat pels Serveis d'Atenció a la Comunitat del Consorci d'Acció Social de la Garrotxa i l’Oficina Jove de la Garrotxa, i hi participa una trentena de joves d’entre 15 i 30 anys que resideixen a la comarca.

Amb la cita "Ser iguals vol dir ser igual de diferents" del grup Txarango i amb el lema "100% Jove, 100% Diversa, 100% Olot", el breu vídeo que no arriba al minut de durada vol representar aquesta diversitat de la ciutat i de la resta de la comarca.

El càsting per fer l'espot es va obrir a tot el jovent de la Garrotxa. La gravació es va fer el 25 de novembre i l'espot s'ha estat presentat finalment el 22 de desembre a l'espai La Ideal, que és on es troba l'Oficina Jove.

L’Ajuntament d’Olot ha estat duent a terme diferents activitats en la línia de reforçar el respecte a la diversitat. El tema escollit per 2017 va ser el del respecte a la diversitat religiosa.

Afegeix un comentari nou