Una exposició plasma la mirada de la infància sobre el voluntariat

FCVS
Exposició el voluntariat amb ulls d'infant
La mostra està formada per dotze quadres pintats per alumnat de primària foto--
Exposició el voluntariat amb ulls d'infant
L’objectiu d’aquesta iniciativa és sensibilitzar la mainada entorn de l’acció voluntària
Exposició el voluntariat amb ulls d'infant
L’exposició es pot visitar al Racó Viu del Voluntariat, ubicat al Centre Cívic Les Basses

Una exposició plasma la mirada de la infància sobre el voluntariat

FCVS

Resum: 

El Centre Cívic les Basses de Cambrils acull la mostra de quadres fins a finals de març

Dotze quadres pintats per alumnat de primària són els protagonistes de l’exposició “El voluntariat amb ulls d’infant”. La iniciativa, impulsada per la Federació Catalana de Voluntariat Social i el Punt de Voluntariat de Tarragona, es podrà visitar fins a finals de març al Centre Cívic les Basses de Cambrils.

A partir de diferents xerrades realitzades a l’Escola Arrabassada de Tarragona, l’alumnat de 4t, 5è i 6è de primària van conèixer els motius del perquè fer voluntariat, quines accions es poden fer i què aporta a qui ho fa i qui ho rep. A partir d’aquí, van participar en un taller d’expressió artística per plasmar a través de la pintura la seva mirada.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és sensibilitzar la mainada entorn de l’acció voluntària, i donar a conèixer així la forma de ser i de compartir el temps i les causes solidàries ja en l’edat infantil.

“El voluntariat amb ulls d’infant” es va exposar el desembre passat a l’antiga Facultat de Lletres de Tarragona. La intenció és que sigui una exposició itinerant i es pugui moure pels diferents punts de voluntariat del territori, com el de Reus o Tarragona.

La mostra es troba al Racó Viu del Voluntariat, ubicat al Centre Cívic Les Basses (C.Sant Pere, 32 i C/Roger de Llúria, 33) i es pot visitar de dilluns a divendres de 8.00 a 22.00 hores.

Afegeix un comentari nou