Una exposició plasma la mirada de la infància sobre el voluntariat

  • Exposició el voluntariat amb ulls d'infant

    La mostra està formada per dotze quadres pintats per alumnat de primària foto-- - Font: FCVS

  • Exposició el voluntariat amb ulls d'infant

    L’objectiu d’aquesta iniciativa és sensibilitzar la mainada entorn de l’acció voluntària - Font: FCVS

  • Exposició el voluntariat amb ulls d'infant

    L’exposició es pot visitar al Racó Viu del Voluntariat, ubicat al Centre Cívic Les Basses - Font: FCVS

El Centre Cívic les Basses de Cambrils acull la mostra de quadres fins a finals de març

Dotze quadres pintats per alumnat de primària són els protagonistes de l’exposició “El voluntariat amb ulls d’infant”. La iniciativa, impulsada per la Federació Catalana de Voluntariat Social i el Punt de Voluntariat de Tarragona, es podrà visitar fins a finals de març al Centre Cívic les Basses de Cambrils.

A partir de diferents xerrades realitzades a l’Escola Arrabassada de Tarragona, l’alumnat de 4t, 5è i 6è de primària van conèixer els motius del perquè fer voluntariat, quines accions es poden fer i què aporta a qui ho fa i qui ho rep. A partir d’aquí, van participar en un taller d’expressió artística per plasmar a través de la pintura la seva mirada.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és sensibilitzar la mainada entorn de l’acció voluntària, i donar a conèixer així la forma de ser i de compartir el temps i les causes solidàries ja en l’edat infantil.

“El voluntariat amb ulls d’infant” es va exposar el desembre passat a l’antiga Facultat de Lletres de Tarragona. La intenció és que sigui una exposició itinerant i es pugui moure pels diferents punts de voluntariat del territori, com el de Reus o Tarragona.

La mostra es troba al Racó Viu del Voluntariat, ubicat al Centre Cívic Les Basses (C.Sant Pere, 32 i C/Roger de Llúria, 33) i es pot visitar de dilluns a divendres de 8.00 a 22.00 hores.

Afegeix un comentari nou