Vols impulsar el comerç just durant les Festes de la Mercè?

Suport Associatiu
 Font: Setem Catalunya
Font: Setem Catalunya
 Font: Ajuntament de Barcelona
Font: Ajuntament de Barcelona

Vols impulsar el comerç just durant les Festes de la Mercè?

Suport Associatiu

Resum: 

Setem Catalunya busca persones voluntàries que col·laborin a la cafeteria de comerç just que l’entitat instal·larà del 23 al 25 de setembre a la Plaça Catalunya de Barcelona.

Un any més, Setem Catalunya muntarà la cafeteria de comerç just que, amb motiu de les Festes de la Mercè, es podrà visitar a la Plaça Catalunya. Aquest espai del centre de Barcelona serà punt de trobada de l'Associa't a la festa, on les entitats i associacions portaran a terme diverses activitats.

A la cafeteria s’oferiran productes de proximitat i de comerç just per donar a conèixer alternatives entre la ciutadania i promoure el consum responsable. Els diners recollits serviran per finançar els projectes impulsats per l’entitat.

Les persones que vulguin participar-hi han d’omplir i enviar aquest formulari on podran triar entre els diversos torns disponibles. També hi ha l’opció d’implicar-se en les tasques de planificació prèvies.

La data límit per apuntar-s’hi és el 18 de setembre i, posteriorment, les voluntàries i voluntaris hauran d'assistir a una sessió formativa. Per a qualsevol dubte, es pot escriure al correu electrònic voluntariat@setem.org.

Afegeix un comentari nou