Formació en educació ambiental per aquesta tardor

scea@scea.cat
 Font: SCEA
Font: SCEA
 Font: SCEA
Font: SCEA
 Font: SCEA
Font: SCEA

Formació en educació ambiental per aquesta tardor

scea@scea.cat

Resum: 

Durant els mesos d’octubre i novembre la Societat Catalana d'Educació Ambiental impulsa el programa formatiu en línia 'Estenem la sostenibilitat'.

A través del programa Estenem la Sostenibilitat, iniciat l’any 2017 amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, la Societat Catalana d'Educació Ambiental busca impulsar la cultura de la corresponsabilitat ciutadana per la millora ambiental mitjançant l’educació, la comunicació i l’acció ciutadana. Concretament, a través de la capacitació de professionals del món de l’educació.

Conscients de la importància de la formació i capacitació com a motor de canvi i de transformació social, es vol promoure espais i iniciatives formatives, de reflexió i deliberació crítica amb la voluntat de seguir capacitant el col·lectiu professional de l’educació ambiental per tal d’estimular la creació de valor social i impulsar la cultura de la sostenibilitat. L’educació ambiental juga un paper fonamental en la transició cap a una societat més justa en el marc de la cultura de la sostenibilitat, cal per tant enfortir la capacitació de les persones educadores, formadores i altres agents de canvi. Per aquest motiu aquest programa formatiu està organitzat en diverses píndoles d’intercanvi d’experiències i càpsules formatives, destinades a professionals del sector de l’educació ambiental.

Les inscripcions són sense cost per a les persones participants, tenint prioritat les sòcies i socis de la SCEA (Fes-te sòcia, fes-te soci!)

Píndoles en línia: Intercanvi d’experiències

  • Dimecres 17 de novembre de 18 a 19:30 h. Pedagogia i didàctica: eines per transformar. A càrrec d’Octavi Bonet (Tosca), Margarida Feliu i Lluís Pagespetit (viladraueducacio)
  • Dimarts 30 de novembre de 18 a 19:30 h. Gamificació a l’educació ambiental. A càrrec d’Elena Maestre i la participació d’entitats i professionals del sector de l’EA.
  • Dijous 2 de desembre de 18 a 19:30 h. L’educació ambiental per la transició eco-social. A càrrec de Mercè Jané (El Garrofer), Pati Homs (L’Aresta) i EduGlobal Stem.

Més informació i inscripcions

Formació en línia: La gestió emocional per a l’educació ambiental

Curs de 4 sessions en línia, de 18 a 19’30h (1h’30 min durada). Dies 26 d’octubre, 2, 9 i 23 de novembre de 2021.

En aquest curs s'aprendrà a gestionar les emocions de manera efectiva per a cuidar-se a un mateix i a l'entron tenint en compte els aspectes fonamentals per a tenir una vida saludable i en harmonia amb el món.

A càrrec de Yolanda Vidal, coach i formadora en habilitats socials, especialitzada en el desenvolupament personal i professional de persones i equips, en base a hàbits i actituds saludables per a nosaltres i el món en el que vivim. Més informació i inscripcions al web.

Afegeix un comentari nou