logotip xarxanet

Actualitat

Dilluns, 20 de novembre de 2023 - Num. 733 Butlletins anteriors

ISSN 2696-9750

Monogràfic: Els drets de la infància

La Taula del Tercer Sector, mitjançant la Plataforma d’Infància de Catalunya (PINCat) i Diplocat, va organitzar el passat 16 de novembre el debat Europa Social, focalitzat en els drets de la infància.

Llegiu-ne més

L'entitat protagonista

CERHISEC: 25 anys fomentant la recerca històrica del Poble-sec

El Centre de Recerca Històrica del Poble-sec (CERHISEC) és una associació sense ànim de lucre que treballa pel foment de la recerca històrica del barri del Poble-sec de Barcelona des de fa vint-i-cinc anys. 

Llegiu-ne més
El Centre de Recerca Històrica del Poble-sec (CERHISEC) es va fundar, oficialment, l'any 1998. Font: Cristina Costa Siles.

Destaquem

Redactors i redactores que han passat pel projecte ens expliquen històries de Xarxanet.

Històries de Xarxanet: 20 anys del portal associatiu de Catalunya

Redactors i redactores que han passat pel projecte ens parlen de la seva experiència, del valor que té el portal per a les entitats, l'evolució que han patit aquestes durant les darreres dues dècades i del futur de Xarxanet.

Llegiu-ne més

El recurs de la setmana

Els serveis d’assessorament i acompanyament gratuïts, al teu abast

Pretenen orientar a les entitats en la millora de la seva gestió perquè les seves accions tinguin més impacte social i resoldre qüestions concretes del dia a dia.

Llegiu-ne més
Dues persones assenyalant la pantalla d'un ordinador portàtil

Contrastos

La festa de Xarxanet: el portal associatiu de Catalunya celebra 20 anys

L’informe ‘Esperant els meus drets. Radiografia dels temps d’espera en els recursos i prestacions socials més sol·licitats a Catalunya’ pretén radiografiar el mapa dels principals serveis socials i prestacions més demandades a Catalunya.

Quasi 20.000 persones estan en llista d’espera per una plaça d’un servei o recurs social

Xarxanet.org és un projecte de Entitats promotores
logo generalitat
Licencia de Creative Commons

Suport Tercer Sector – Fundesplai
Fundació Pere Tarrés
LaviniaNext
Colectic
Xarxa Digital Catalana

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
TOTHOMweb

Alta | Baixa | Contacte | Avís legal

Avís legal: D’acord amb l’article 17.1 de la Llei 19/2014, la ©Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica. Si l'adreça de correu que informeu al donar-vos d'alta deixa d'estar activa us donarem de baixa a la base de dades.
Aquest butlletí és una iniciativa del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, coeditat amb la Fundació Pere Tarrés.