logotip xarxanet

Finançament

Dimecres, 5 d'agost de 2020 - Num. 384 Butlletins anteriors
27a edició del Premi Voluntariat 2020 És recomanable demanar els dies de cortesia per evitar que alguns requeriments caduquin al tornar de les vacances. Font: Unsplash. Font: Unsplash
27a edició del Premi Voluntariat 2020 Com evitar notificacions d’Hisenda durant l’estiu?

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies engega la vint-i-setena edició del Premi Voluntariat que enguany s'adreça a projectes, programes o iniciatives que fomentin el voluntariat inclusiu i que estiguin implementats, de forma total o parcial, durant els tres anys naturals anteriors a l'any 2020.

Als 10 dies de rebre un requeriment de l’Agència Tributària per via telemàtica, encara que l’entitat no l’hagi obert, es considera notificada. Per això és recomanable demanar la suspensió temporal de la rebuda de missatges durant les vacances.

Últimes convocatòries
punt vermell Subvencions de suport a la internacionalització d’entitats catalanes en l’àmbit de l’acció exterior de la Generalitat 2020

El Departament d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència convoca línies de subvenció per finançar les despeses derivades de la promoció i projecció d'entitats catalanes o dels organismes i xarxes europeus i internacionals amb què es relacionen activament.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència
Termini: 23/07/2020 - 12/08/2020

Més informació

punt vermell Subvencions per a projectes d'entitats de Tarragona en l'àmbit de la discapacitat. Modalitat II. 2020

L'Ajuntament de Tarragona convoca subvencions pel desenvolupament de projectes d’inserció laboral de qualitat per a persones amb discapacitat, realitzats per entitats d'iniciativa social.

Convocant: Ajuntament de Tarragona
Termini: 17/07/2020 - 15/08/2020

Més informació

punt vermell Subvencions a projectes i programes orientats a la reinserció i rehabilitació de persones internades en centres penitenciaris i alliberades condicionals 2020

El Departament de Justícia convoca subvencions a entitats sense ànim de lucre per a la realització de projectes orientats a la reinserció i rehabilitació de persones internades en els centres penitenciaris de Catalunya i alliberades condicionals.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament de Justícia
Termini: 09/07/2020 - 16/08/2020

Més informació

punt vermell Subvencions de la Diputació de Tarragona per a activitats d'àmbit cultural i esportiu, i per les despeses ja realitzades derivades dels efectes de la COVID 19

La Diputació de Tarragona convoca subvencions per finançar les despeses d'activitats culturals i esportives desenvolupades per entitats i fundacions culturals i esportives.

Convocant: Diputació de Tarragona
Termini: 17/07/2020 - 17/08/2020

Més informació

punt vermell Ajuts excepcionals al teatre i al circ 2020

El Ministerio de Cultura y Deporte convoca subvencions excepcionals al teatre i al circ com a conseqüència de l'impacte negatiu de la crisi sanitària de la COVID-19.

Convocant: Ministerio de Cultura y Deporte
Termini: 01/08/2020 - 18/08/2020

Més informació

punt vermell Sisena edició dels Premis DonaTIC 2020

El Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública engega la sisena edició dels Premis DonaTIC, que reconeixen el paper fonamental de les dones en el món professional, empresarial i acadèmic de l'àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC).

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública
Termini: 19/06/2020 - 18/08/2020

Més informació

punt vermell Subvencions a actuacions en matèria d'estrangeria 2020

El Ministerio de Inclusión, Seguridad Social y Migraciones convoca subvencions pel desenvolupament d'actuacions d'interès general en matèria d'estrangeria destinades a la defensa dels drets humans de les persones migrants, així com a afavorir la convivència i la cohesió social, cofinançades per fons de la Unió Europea.

Convocant: Ministerio de Inclusión, Seguridad Social y Migraciones
Termini: 04/08/2020 - 24/08/2020

Més informació

punt vermell Ajut extraordinari per a l'organització i el funcionament de les activitats en l'àmbit del lleure educatiu en el context de la COVID19

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies obre la convocatòria d'un ajut econòmic extraordinari destinat a les entitats sense ànim de lucre i empreses organitzadores de les activitats en l'àmbit del lleure educatiu , per minimitzar l'impacte econòmic de l'organització i el funcionament d'aquestes activitats en els requisits i les mesures de prevenció, protecció i higiene que estableixen les autoritats sanitàries i que han acordat els òrgans corresponents en el context de la crisi sanitària ocasionada per la COVID-19.

Convocant: Generalitat de catalunya. Departament de Treball, Afers Socials i Famílies
Termini: 04/08/2020 - 24/08/2020

Més informació

punt vermell Subvencions del Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat 2020

El Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat obre dues línies de subvencions, per a les agrupacions de defensa vegetal i per a les cooperatives i altres entitats agràries.

Convocant: Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat
Termini: 17/07/2020 - 04/09/2020

Més informació

punt vermell Subvencions a la Xarxa d'Ateneus Cooperatius i projectes Aracoop per al foment de l'economia social i del cooperativisme 2020

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies obre la convocatòria de subvencions a la Xarxa d'Ateneus Cooperatius i projectes Aracoop per al foment de l'economia social i del cooperativisme, i s'adopten mesures de flexibilització a fi d'afavorir el compliment de la finalitat de la concessió de les mateixes en relació a les condicions establertes a les bases reguladores de l'Ordre TSF/234/2017 i donar viabilitat màxima a les actuacions afectades pel context generat per la COVID-19.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament de Treball, Afers Socials i Famílies
Termini: 31/07/2020 - 10/09/2020

Més informació

punt vermell Subvencions per a l'execució d'obres de restauració i conservació d'immobles de notable valor cultural per al trienni 2020-2022

L'Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural convoca subvencions per finançar l'execució d'obres de consolidació o de restauració d'immobles situats a Catalunya i protegits en qualitat de béns culturals d'interès nacional, en les categories de Monument Històric, Jardí Històric o Zona d'Interès Etnològic, o béns culturals d'interès local.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural
Termini: 21/07/2020 - 14/09/2020

Més informació

punt vermell Subvencions a activitats per facilitar la inclusió d'infants a les activitats de lleure educatiu de base voluntària 2020

L'Ajuntament de Barcelona convoca subvencions per projectes en l’àmbit de l’educació en el lleure amb propostes integrals dirigides a facilitar la inclusió d’infants a les activitats de lleure, dutes a terme per entitats de base voluntària.

Convocant: Ajuntament de Barcelona
Termini: 01/09/2020 - 15/09/2020

Més informació

punt vermell Subvencions a entitats i associacions veïnals del parc d'habitatge públic 2020

L'Agència de l'Habitatge de Catalunya convoca subvencions per a projectes socials d'actuacions comunitàries i activitats de cohesió social desenvolupades per entitats i associacions veïnals dels barris amb un parc d'habitatges de lloguer públic administrats o gestionats per l'Agència de l'Habitatge de Catalunya i en àrees de risc d'exclusió residencial o amb degradació urbana.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Agència de l'Habitatge de Catalunya
Termini: 23/07/2020 - 15/09/2020

Més informació

punt vermell 27a edició del Premi Voluntariat 2020

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies engega la vint-i-setena edició del Premi Voluntariat que enguany s'adreça a projectes, programes o iniciatives que fomentin el voluntariat inclusiu i que estiguin implementats, de forma total o parcial, durant els tres anys naturals anteriors a l'any 2020.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament de Treball, Afers Socials i Famílies
Termini: 04/08/2020 - 15/09/2020

Més informació

punt vermell XXIV Edició dels Premis de Prevenció d'Incendis Forestals 2020

L'Oficina Tècnica de Prevenció Municipal d'Incendis Forestals de la Diputació de Barcelona engega la XXIV edició dels Premis de Prevenció d'Incendis Forestals.

Convocant: Diputació de Barcelona. Oficina Tècnica de Prevenció Municipal d'Incendis Forestals
Termini: 15/07/2020 - 15/09/2020

Més informació

punt vermell Subvencions de l'Ajuntament de Tarragona per fomentar l'ocupació 2020

L'Ajuntament de Tarragona convoca subvencions per impulsar l’economia de les empreses del territori amb l'objectiu de la creació i/o el manteniment de l'ocupació i la millora de l'ocupabilitat de les persones treballadores.

Convocant: Ajuntament de Tarragona
Termini: 10/07/2020 - 15/09/2020

Més informació

punt vermell Subvencions del Consell Comarcal del Ripollès a entitats sense ànim de lucre 2020

El Consell Comarcal del Ripollès convoca subvencions a associacions, fundacions i cooperatives pel finançament d'activitats públiques, d'interès social o de promoció d'una finalitat pública comarcal.

Convocant: Consell Comarcal del Ripollès
Termini: 09/07/2020 - 15/09/2020

Més informació

Cerca el teu finançament lupa
Més premis
Més subvencions
Més beques
Calendari de convocatòries de finançament anuals Banner Assessorament Banner Twitter Banner nonprofit
Imatge de Hans Braxmeier a Pixabay
Ajuts per compensar AMPA i empreses pel tancament de menjadors escolars pel SARS-CoV-2

El Departament d'Educació convoca ajuts, en forma de prestació econòmica única, destinats a les associacions de mares i pares d'alumnes (AMPA).

Els Premis BEST sorgeixen de l'Agrupació de Bestiari Festiu. Imatge de calafellvalo. Llicència d'ús CC BY-NC 2.0 Font: calafellvalo. Llicència d'ús CC BY-NC 2.0
Obertes les inscripcions per els Premis BEST 2020

La gala dels premis BEST està prevista fer-la durant el 28 i 29 de novembre a el Vendrell. Es valorarà les entitats que han organitzat activitats durant el confinament.

Personal Cuina Justa Font: Fundació Cassià Just
Fundació Cassià Just – Cuina Justa recapta 19.274 €

L'entitat pot fer tornar a la feina els seus 355 treballadors/es en situació d'ERTO.

Marc Fernàndez és un dels 15 corredors de Non Stop Aliments. Font: Non Stop Aliments. Font: Font: Non Stop Aliments.
Marc Fernàndez: “Correrem 600 quilòmetres amb l’objectiu de recaptar 9 tones d’aliments”

El membre de la iniciativa Non Stop Aliments explica en què consisteix el repte i com s’estan preparant per portar-ho a terme.

Xarxanet.org és un projecte de Entitats promotores
logo generalitat
Licencia de Creative Commons

Suport Tercer Sector – Fundesplai
Fundació Pere Tarrés
LaviniaNext
Colectic
Federació Catalana del Voluntariat Social

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
TOTHOMweb

Alta | Baixa | Contacte | Avís legal

Avís legal: D’acord amb l’article 17.1 de la Llei 19/2014, la ©Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica. Si l'adreça de correu que informeu al donar-vos d'alta deixa d'estar activa us donarem de baixa a la base de dades.
Aquest butlletí és una iniciativa del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, coeditat amb la Fundació Pere Tarrés.