logotip xarxanet

Finançament

Dimecres, 3 de febrer de 2021 - Num. 410 Butlletins anteriors
La captació de fons permet d’una banda recol·lectar diners per a l’entitat i, de l’altra, crear aliances amb altres organitzacions. Font: Unsplash. Font: Unsplash L’APCC i l’APdC exigeixen al Govern ajuts pels formadors i formadores de la dansa i el circ.  Font: APCC
Per què cal diversificar les fonts de finançament? Entitats de professionals del circ i de la dansa demanen al Govern optar als ajuts del sector extraescolar

El motiu principal és evitar dependre de les subvencions i de les entitats bancàries.

L’APCC i l’APdC exigeixen al Departament d’Educació ajuts per a professionals de dansa i circ en el sector extraescolar. Reclamen que es rectifiquin els requisits actuals, atès que queden exclosos, o se’ls hi concedeixi una nova línia d’ajuts.

Últimes convocatòries
punt vermell Premis Baldiri Reixac 2021

La Fundació Carulla engega una nova edició d'aquests premis que volen reconèixer aquells centres educatius resilients que han aprofitat aquest moment de crisi sanitària i social per qüestionar-se i convertir aquesta situació crítica en una oportunitat de millora. 

Convocant: Fundació Carulla
Termini: 03/12/2020 - 11/02/2021

Més informació

punt vermell 9a edició dels Premis aFFaC

L'aFFaC convoca una nova edició dels seus premis anuals que volen reconèixer a les accions educatives i participatives impulsades per les AFA associades de tot Catalunya.

Convocant: Associacions Federades de Famílies d'Alumnes de Catalunya (aFFaC)
Termini: 22/01/2021 - 14/02/2021

Més informació

punt vermell Premis Barcelona 2020

L'Ajuntament de Barcelona convoca aquests premis per donar suport al teixit cultural de la ciutat i així ajudar a pal•liar els efectes de la crisi sanitària experimentada durant el 2020.

Convocant: Ajuntament de Barcelona
Termini: 30/12/2020 - 17/02/2021

Més informació

punt vermell Premis Montserrat Roig al periodisme i comunicació social, 2020

L'Ajuntament de Barcelona convoca una nova edició dels Premis Montserrat Roig que tenen com a objectiu d’estimular, promoure i incentivar una millor informació i un més bon tractament dels temes socials en els mitjans de comunicació.

Convocant: Ajuntament de Barcelona
Termini: 22/01/2021 - 19/02/2021

Més informació

punt vermell Premis #FPCAT a les bones pràctiques promogudes en el camp de la Formació Professional 2021

El Departament d'Educació convoca els Premis #FPCAT a les bones pràctiques desenvolupades en l'àmbit de la formació professional.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament d'Educació
Termini: 21/01/2021 - 20/02/2021

Més informació

punt vermell Programa d'Ajuts a Projectes d'Iniciatives Socials | Promoció de l'autonomia personal i atenció a l'envelliment, a la discapacitat i a la malaltia. Fundació La Caixa 2021

La Fundació La Caixa convoca subvencions per tal de promoure la vida independent, l’autonomia personal i la millora de la qualitat de vida de la gent gran i de les persones amb discapacitat, amb trastorn mental o amb altres malalties, com també atendre les necessitats del seu entorn familiar.

Convocant: Fundació La Caixa
Termini: 02/02/2021 - 25/02/2021

Més informació

punt vermell Convocatòria extraordinària Covid-19 Fons de Solidaritat de la UAB

La Fundació Autònoma Solidària convoca una convocatòria extraordinària per a projectes d’iniciativa social orientats a prevenir, reduir i/o revertir l’impacte social de la pandèmia de la Covid-19 a l’àmbit territorial català i/o estatal.

Convocant: Fundació Autònoma Solidària
Termini: 11/01/2021 - 26/02/2021

Més informació

punt vermell Ajuts de Cooperació al Desenvolupament del Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya 2020

Els Ajuts a projectes de cooperació al desenvolupament estan promoguts per entitats de Catalunya o treballadors i treballadores socials col·legiats/des a títol individual i es financien a través de la partida “Contribució del Col·legi per a programes de solidaritat” del pressupost del Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya. 

Convocant: Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya
Termini: 10/12/2020 - 26/02/2021

Més informació

punt vermell Subvencions per a projectes de prevenció i preparació per a la reutilització de residus municipals 2021

L'Agència de Residus de Catalunya convoca subvencions a entitats sense ànim de lucre per promoure o impulsar projectes de prevenció de residus municipals.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament de Territori i Sostenibilitat. Agència de Residus de Catalunya
Termini: 29/01/2021 - 28/02/2021

Més informació

punt vermell Subvencions per a la recerca en l’àmbit de la transparència, l’accés a la informació pública i el bon govern 2021

L'Àrea Metropolitana de Barcelona convoca subvencions amb la finalitat de potenciar i promoure la recerca, el coneixement, la investigació comparada en l'àmbit metropolità i la innovació en l'àmbit de la transparència, l'accés a la informació pública i el bon govern, en aplicació de la Llei de transparència en l'àmbit metropolità.

Convocant: Àrea Metropolitana de Barcelona
Termini: 02/02/2021 - 01/03/2021

Més informació

punt vermell Premis Fundación Caser 'Dependencia y Sociedad' 2021

La Fundación Caser convoca una nova edició dels seus premis anuals que volen reconèixer i incentivar la tasca de persones i entitats que s'hagin distingit especialment en la integració i millora de la qualitat de vida de les persones en situació de dependència i / o discapacitat, contribuint, a més, a la difusió de el coneixement i sensibilització de la societat.

Convocant: Fundación Caser
Termini: 12/01/2021 - 17/03/2021

Més informació

punt vermell Subvencions per a la realització de consultories per a empreses o entitats culturals 2021

L'Institut Català de les Empreses Culturals convoca subvencions per a la realització de consultories per a empreses i entitats dels àmbits de les arts escèniques, de les arts visuals, de l'editorial, del musical, de l’audiovisual, de la cultura digital i de l'arquitectura.

Convocant: Generalitat de Cayalunya. Institut Català de les Empreses Culturals
Termini: 08/02/2021 - 22/03/2021

Més informació

punt vermell XVI edició de Premis a la conservació de la biodiversitat

La Fundación BBVA engega una nova edició d'aquests premis que reconeixen la tasca de les organitzacions que desenvolupen polítiques de conservació mediambiental, així com la de professionals de la comunicació que contribueixen a protegir el patrimoni natural.

Convocant: Fundación BBVA
Termini: 07/12/2020 - 31/03/2021

Més informació

punt vermell Convocatòria LIFE 2020 per a ONGs en acció climàtica

La Comissió Europea obre la convocatòria LIFE 2020 que finançarà activitats típiques de les ONG que ajudin a la implementació del Pacte Verd Europeu a nivell nacional o subnacional. 

Convocant: Comissió Europea
Termini: 14/12/2020 - 31/03/2021

Més informació

punt vermell 7è concurs KABUA 2021 'Joves per canviar el món!'

Setena edició del concurs KABUA el principal objectiu del qual és que joves, d'entre 12 i 18 anys, realitzin un vídeo original de denúncia i sensibilització, utilitzant qualsevol dispositiu mòbil, càmera digital o tauleta tàctil.

Convocant: Plataforma d’Acció Social KABUA
Termini: 13/01/2021 - 16/04/2021

Més informació

Cerca el teu finançament lupa
Més premis
Més subvencions
Més beques
Calendari de convocatòries de finançament anuals Banner Assessorament Banner Twitter Banner nonprofit
L'Ateneu d'Igualada ha estat el primer teatre del país que ha obert les portes. Font: CC
El Centre crea el primer Concurs de Teatre en línia Vila de Gràcia per a Companyies Amateurs

L'entitat Centre Moral Instructiu de Gràcia ha redissenyat la seva activitat i l'ha hagut d'adaptar a l'actual situació donada la impossibilitat de dur a terme els projectes habituals.

La realitat virtual permetrà al jovent posar-se en la pell de les persones que pateixen microviolències. Font: Asociación Raíces
‘#entulugar’, un projecte juvenil per lluitar contra les microviolències

L’Asociación Raíces aposta per experiències immersives de realitat virtual per conscienciar el jovent i fomentar l’empatia i l’esperit crític.

 Font:
1a edició dels Premis Espavila

La Fundació Espavila convoca la primera edició dels Premis Espavila amb l'objectiu de reconèixer l'esforç personal, tant pel bé propi com pel dels altres.

Carmanyoles per la Justícia Social Font: Laura Tomé
La Fundació Cassià Just recapta 10.861€ amb la seva campanya “Carmanyola Solidària per la Justícia Social”

La Fundació Cassià Just, a través de Cuina Justa, l’empresa de economía Social Cuina Justa ubicats a Sant Boi del LLobregat, va iniciar a principis de novembre una campanya per la Justícia Social.

Xarxanet.org és un projecte de Entitats promotores
logo generalitat
Licencia de Creative Commons

Suport Tercer Sector – Fundesplai
Fundació Pere Tarrés
LaviniaNext
Colectic
Federació Catalana del Voluntariat Social

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
TOTHOMweb

Alta | Baixa | Contacte | Avís legal

Avís legal: D’acord amb l’article 17.1 de la Llei 19/2014, la ©Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica. Si l'adreça de correu que informeu al donar-vos d'alta deixa d'estar activa us donarem de baixa a la base de dades.
Aquest butlletí és una iniciativa del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, coeditat amb la Fundació Pere Tarrés.