logotip xarxanet

Finançament

Dimecres, 7 d'abril de 2021 - Num. 419 Butlletins anteriors
Les despeses destinades al compliment indirecte de les finalitats fundacionals són les imprescindibles per a la marxa de l’entitat. Font: Unsplash. Font: Font: Unsplash. La Magic Line es farà aquest any a partir d'equips de grups bombolla Font: Sant Joan de Déu
La nova guia sobre l’aplicació d’ingressos a les finalitats fundacionals La caminada solidària de Sant Joan de Déu convida a participar-hi des de tot el món

El recurs va destinat a les fundacions i les associacions d'utilitat pública que tenen afectat el seu patrimoni i rendiments a la realització d'activitats d'interès general o que disposen d’activitats destinades a fomentar-lo.

La ‘Magic Line’ es reinventa en temps de pandèmia i aspira a assolir més participació que mai. Es farà el 13 de juny i les inscripcions ja estan obertes.

Últimes convocatòries
punt vermell XX Premi a la Innovació Tecnològica Agroalimentària

El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació convoca aquest Premi per tal de reconèixer les empreses agràries, les agroindústries i les persones joves emprenedores innovadores que hagin incorporat innovacions orientades a la millora de la competitivitat i de la sostenibilitat del sector.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació
Termini: 10/02/2021 - 15/04/2021

Més informació

punt vermell 7è concurs KABUA 2021 'Joves per canviar el món!'

Setena edició del concurs KABUA el principal objectiu del qual és que joves, d'entre 12 i 18 anys, realitzin un vídeo original de denúncia i sensibilització, utilitzant qualsevol dispositiu mòbil, càmera digital o tauleta tàctil.

Convocant: Plataforma d’Acció Social KABUA
Termini: 13/01/2021 - 16/04/2021

Més informació

punt vermell Subvencions a entitats de l'àmbit de polítiques socials del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies 2021

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies obre convocatòria de subvencions de projectes i activitats desenvolupats per entitats sense ànim de lucre de l'àmbit de les polítiques socials, amb establiment operatiu a Catalunya.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament de Treball, Afers Socials i Famílies
Termini: 26/03/2021 - 26/04/2021

Més informació

punt vermell Subvencions de la Diputació de Barcelona a favor d'entitats sense finalitat de lucre, 2021

La Diputació de Barcelona convoca subvencions a favor d'entitats sense finalitat de lucre, amb seu social o delegació permanent a la província de Barcelona, de les Gerències de Benestar Social i Igualtat i Ciutadania de l'Àrea de Cohesió Social, Ciutadania i Benestar.

Convocant: Diputació de Barcelona
Termini: 04/03/2021 - 26/04/2021

Més informació

punt vermell Subvencions a les entitats i equipaments d'educació ambiental per a la campanya del programa pedagògic 'Els tallers ambientals' per als cursos escolars 2021-2022 i 2022-2023

La Diputació de Girona convoca subvencions per al finançament d'activitats d'educació ambiental que tinguin l'objecte de facilitar la formació i la conscienciació en relació amb l'emergència climàtica i la crisi de biodiversitat, i promoure la presa de consciència i el paper actiu de la ciutadania com a element clau per a l'efectivitat de l'acció per al clima i per a la biodiversitat.

Convocant: Diputació de Girona
Termini: 25/02/2021 - 30/04/2021

Més informació

punt vermell Subvencions a les entitats i equipaments d'educació ambiental per a la campanya del programa pedagògic 'Del Mar als Cims' per als cursos escolars 2021-2022 i 2022-2023

La Diputació de Girona convoca subvencions per finançar aquelles activitats que donen a conèixer els principals espais naturals i biogeogràfics gironins entre la població escolar i promoure la sensibilització dels alumnes respecte als valors naturals i la necessitat de conservar-los.

Convocant: Diputació de Girona
Termini: 25/02/2021 - 30/04/2021

Més informació

punt vermell Ajuts a Projectes d'Iniciatives Socials 2021 | Lluita contra la pobresa infantil i l'exclusió social

L'Obra Social 'La Caixa' obre convocatòria de subvencions per tal de contribuir a trencar el cercle de la pobresa infantil i impulsar projectes que facilitin el desenvolupament integral i el procés d’inclusió social de les persones en situació de vulnerabilitat, potenciant les seves capacitats i afavorint la igualtat d’oportunitats.

Convocant: Obra Social 'La Caixa'
Termini: 07/04/2021 - 04/05/2021

Més informació

punt vermell Ajuts a projectes d'iniciatives socials 2021 | Acció social en l'ambit rural

L'Obra Social 'La Caixa' obre convocatòria de subvencions per tal de promoure projectes en el medi rural, adaptats a les seves característiques territorials i necessitats socials, per millorar les condicions de vida i generar oportunitats per a les famílies, la infància i l’adolescència, les dones, la gent gran i les persones en risc d’exclusió social.

Convocant: Obra Social 'La Caixa'
Termini: 07/04/2021 - 04/05/2021

Més informació

punt vermell Premis Socials Fundación Mapfre 2021

La Fundación Mapfre reobre la convocatòria dels premis socials destinats, entre altres, a entitats sense ànim de lucre i iniciatives d'impacte social.

Convocant: Fundación Mapfre
Termini: 01/03/2021 - 31/05/2021

Més informació

punt vermell Ajuts a Projectes d'Iniciatives Socials 2021 | Cooperació internacional

L'Obra Social 'La Caixa' obre convocatòria de subvencions per tal de contribuir a la lluita contra la pobresa i les desigualtats a països d'Àfrica, Àsia i Llatinoamèrica a través de projectes que millorin les condicions de vida de les poblacions mes vulnrables.

Convocant: Obra Social 'La Caixa'
Termini: 12/05/2021 - 02/06/2021

Més informació

punt vermell Ajuts a Projectes d'Iniciatives Socials 2021 | Inserció sociolaboral

L'Obra Social 'La Caixa' obre convocatòria de subvencions per tal de facilitar la inserció laboral i la millora de l’ocupabilitat de les persones més vulnerables, promovent projectes adreçats a joves, a persones amb discapacitat o trastorn mental i a persones en risc d’exclusió social.

Convocant: Obra Social 'La Caixa'
Termini: 05/05/2021 - 08/06/2021

Més informació

punt vermell Convocatòria de Recerca Social 2021

La Fundació ”la Caixa” llança una convocatòria oberta i competitiva per finançar projectes de recerca que destaquin per la seva excel·lència, el seu caràcter innovador i la seva orientació social.

Convocant: Fundació ”la Caixa”
Termini: 02/02/2021 - 30/09/2021

Més informació

punt vermell Subvencions de la Fundación Biodiversidad per a la contractació de persones desocupades del Programa empleaverde, 2020

La Fundación Biodiversidad convoca subvencions per a la contractació de persones desocupades a temps complet per un període mínim de 6 mesos per part d'entitatsvinculades a l'economia verda i/o blava.

Convocant: Fundación Biodiversidad
Termini: 20/02/2021 - 30/09/2021

Més informació

punt vermell Premis Fundació 'la Caixa' Innovació Social 2021

Els premis Fundació 'la Caixa' a la Innovació social s'emmarquen dins del Programa d'Ajudes a Projectes d'Iniciatives Socials i es dirigeixen a les entitats socials que hagin estat seleccionades per alguna de les Convocatòries Generals del programa.

Convocant: Fundació 'la Caixa'
Termini: 01/01/2021 - 31/12/2021

Més informació

punt vermell Ajuts en forma de garantia per al finançament de les empreses d'economia social per als anys 2020-2022

El Departament d'Empresa i Treball convoca ajuts en forma de garantia per al finançament de les empreses d'economia social.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament d'Empresa i Treball
Termini: 09/06/2020 - 31/12/2022

Més informació

Cerca el teu finançament lupa
Més premis
Més subvencions
Més beques
Calendari de convocatòries de finançament anuals Banner Assessorament Banner Twitter Banner nonprofit
L’objectiu és reflexionar sobre les necessitats i estratègies de finançament de les entitats d’economia social i cooperativa. Font: Unsplash.
Taller: ‘Estratègies d’autofinançament i altres recursos financers per a entitats de l’ESS’

El 7 d’abril, Calidoscoop organitza l’acte en línia.

 Font:
Diversifiquem els ingressos de l’entitat

Com trobar noves vies de finançament o realitzar campanyes per a obtenir fons son alguns dels eixos de la formació.

Els objectius del taller són conèixer el marc fiscal de les principals figures de l’economia social i entendre les peculiaritats fiscals. Font: Unsplash.
Taller: ‘Especificitats fiscals de les diferents figures de l’ESS’

El 9 d’abril, Calidoscoop organitza l’acte en línia.

L'objectiu és revisar quines consideracions fer i quines eines utilitzar per analitzar la pre-viabilitat de nous projectes o en la innovació de nous productes o serveis. Font: Unsplash.
Taller: ‘Pre-viabilitat de projectes cooperatius’

El 15 d’abril, Calidoscoop organitza l’acte en línia.

Xarxanet.org és un projecte de Entitats promotores
logo generalitat
Licencia de Creative Commons

Suport Tercer Sector – Fundesplai
Fundació Pere Tarrés
LaviniaNext
Colectic
Federació Catalana del Voluntariat Social

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
TOTHOMweb

Alta | Baixa | Contacte | Avís legal

Avís legal: D’acord amb l’article 17.1 de la Llei 19/2014, la ©Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica. Si l'adreça de correu que informeu al donar-vos d'alta deixa d'estar activa us donarem de baixa a la base de dades.
Aquest butlletí és una iniciativa del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, coeditat amb la Fundació Pere Tarrés.