logotip xarxanet

Finançament

Dimecres, 5 de maig de 2021 - Num. 423 Butlletins anteriors
Premi Voluntariat Font: Xarxanet.org L'estudi de Lafede analitza diverses convocatòries de subvencions publicades per diferents administracions i proposa millores que voldrien aplicar a partir de l’any vinent. Font: Lafede. Font: Unsplash
Oberta la convocatòria del Premi Voluntariat 2021 Dani Gómez-Olivé: “La burocràcia per accedir a subvencions és poc eficaç i possible d’eliminar”

La 28a edició pretén premiar projectes que han promogut les millors estratègies d'adaptació dels programes de voluntariat al nou context i a les noves necessitats socials emergents.

El tècnic de l’àrea d’Incidència de Lafede espera que l’últim estudi que ha publicat l’entitat serveixi perquè les administracions simplifiquin i unifiquin els formularis de les convocatòries de cara a l’any vinent. 

Últimes convocatòries
punt vermell Subvencions per a la promoció d'activitats literàries, 2021

L'Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural convoca subvencions per tal de donar suport a projectes de promoció i difusió de la literatura en català i en occità que es facin dins dels territoris del domini lingüístic.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural
Termini: 21/04/2021 - 10/05/2021

Més informació

punt vermell Subvencions per a projectes d'entitats que articulin els sectors professionals en l'àmbit de les lletres catalanes, 2021

L'Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural convoca subvencions per a les entitats sense ànim de lucre que, de manera continuada al llarg de l'any, duen a terme un seguit de projectes destinats a donar suport als sectors professionals en l'àmbit de les lletres catalanes (escriptors, traductors, crítics literaris, etc.) o a difondre el patrimoni literari català.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural
Termini: 21/04/2021 - 10/05/2021

Més informació

punt vermell Subvencions per adquirir o implementar eines tecnològiques per a l'execució de plans de desenvolupament d'audiències per a la cultura, 2021

L'ICEC convoca subvencions per a l'adquisició o implementació d'eines tecnològiques per a l'execució de plans de desenvolupament d'audiències a Catalunya que ajudin a conèixer i a fidelitzar els públics en relació amb els sectors de les arts escèniques (dansa, teatre i circ), les arts visuals, l'audiovisual, el llibre, la música, els videojocs i la cultura digital.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)
Termini: 20/04/2021 - 10/05/2021

Més informació

punt vermell Subvencions a museus i col·leccions de les comarques gironines per dotar-se d'equipaments relacionats amb les noves tecnologies, 2021

La Diputació de Girona convoca subvencions als museus i col·leccions en l’àmbit de les noves tecnologies, amb la finalitat que puguin dotar-se de material i millorar el material informàtic, multimèdia i el programari, així com les xarxes informàtiques.

Convocant: Diputació de Girona
Termini: 13/04/2021 - 10/05/2021

Més informació

punt vermell Subvencions per a la realització dels serveis integrals d'orientació, acompanyament i suport a la inserció de les persones amb discapacitat o trastorns de la salut mental, 2021

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies convoca subvencions per a la realització dels serveis integrals d'orientació, acompanyament i suport a la inserció de les persones amb discapacitat o trastorns de la salut mental que permetin incrementar el grau d'ocupació i la inserció laboral en empreses del mercat ordinari de treball.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament de Treball, Afers Socials i Famílies
Termini: 21/04/2021 - 11/05/2021

Més informació

punt vermell Subvencions per dur a terme activitats que facilitin la inclusió d'infants a les activitats de lleure educatiu de base voluntària, 2021

L'Ajuntament de Barcelona convoca subvencions per a la realització d’activitats que garanteixin un associacionisme educatiu accessible, participatiu i inclusiu per a tots els infants de la ciutat.

Convocant: Ajuntament de Barcelona
Termini: 29/04/2021 - 12/05/2021

Més informació

punt vermell Subvencions del Dipsalut als centres de formació d'adults i dels centres docents d'educació especial, 2021

El DIPSALUT convoca subvencions a les administracions locals i entitats sense ànim de lucre de la demarcació de Girona per finançar les despeses ordinàries derivades del funcionament d'equipaments municipals on es dugui a terme formació de persones adultes i de centres docents d’educació especial.

Convocant: Organisme Autònom de Salut Pública (DIPSALUT)
Termini: 20/04/2021 - 13/05/2021

Més informació

punt vermell Subvencions a les entitats ciutadanes de Tarragona, 2021

L'Ajuntament de Tarragona convoca subvencions per a associacions i entitats ciutadanes sense ànim de lucre de la ciutat.

Convocant: Ajuntament de Tarragona
Termini: 27/04/2021 - 16/05/2021

Més informació

punt vermell Subvencions destinades al suport a les llars d'infants de titularitat privada d'iniciativa social de la demarcació de Barcelona, per al curs 2019-2020

La Gerència de Serveis d'Educació de la Diputació de Barcelona convoca subvencions per al finançament de les despeses d'escolarització de les llars d'infants de titularitat privada sense finalitat de lucre.

Convocant: Diputació de Barcelona. Gerència de Serveis d'Educació
Termini: 17/04/2021 - 17/05/2021

Més informació

punt vermell Setena edició dels Premis DonaTIC del Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública, 2021

El Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública engega la setena edició dels Premis DonaTIC que reconeixen el paper fonamental de les dones en el món professional, empresarial i acadèmic de l'àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC).

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública
Termini: 20/03/2021 - 20/05/2021

Més informació

punt vermell II Concurs de Narrativa Hort d’en Queni

L'APSOCECAT engega la segona edició del seu concurs de relats curts amb la finaitat de fomentar la creació literària i visibilitzar la discapacitat. 

Convocant: APSOCECAT - Associació Catalana pro Persones amb Sordceguesa, en col·laboració amb la Biblioteca Vapor Vell, el Col·lectiu d’Artistes de Sants i l’Economat Social
Termini: 25/03/2021 - 25/05/2021

Més informació

punt vermell XXVIII Premi Voluntariat (2021)

El Premi Voluntariat té per objectiu reconèixer i fer valer el voluntariat a Catalunya. Enguany, la 28a edició, vol premiar projectes, programes o iniciatives que han promogut les millors estratègies d’adaptació dels programes de voluntariat al nou context i a les noves necessitats socials emergents.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament de Treball, Afers Socials i Famílies. Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària (DGACC)
Termini: 29/04/2021 - 31/05/2021

Més informació

punt vermell XIX Convocatòria dels ajuts de la Fundación Ordesa (2021)

La Fundación Ordesa convoca una  nova edició dels seus ajuts anuals destinats a la millora de la qualitat de vida, salut i nutrició de la infància sense recursos així com de la població materno-infantil en risc social.

Convocant: Fundación Ordesa
Termini: 01/05/2021 - 15/06/2021

Més informació

punt vermell II Beca CEPAC de recerca sobre el tema casteller

El CEPAC, amb el suport de l’Ajuntament de Tarragona, convocat la segona edició de la beca de recerca sobre el tema casteller, que vol distingir el millor projecte sobre la composició humana i social de les colles actuals.

Convocant: Centre de Prospectiva i Anàlisi dels Castells (CEPAC)
Termini: 19/04/2021 - 15/06/2021

Més informació

punt vermell Beques Ciutat d'Olot 2021

Olot Cultura convoca dues beques per a projectes d'investigació de ciències socials i naturals.

Convocant: Olot Cultura - Àrea de Cultura de l'Ajuntament d'Olot
Termini: 21/04/2021 - 30/09/2021

Més informació

Cerca el teu finançament lupa
Més premis
Més subvencions
Més beques
Calendari de convocatòries de finançament anuals Banner Assessorament Banner Twitter Banner nonprofit
En motiu de la diada de Sant Jordi, aquest any la Fundació Comtal ha recaptat un total de 10.000 € a través de la campanya #UnaRosaUnaOportunitat. Font: Fundació Comtal. Font: Font: Fundació Comtal.
La Fundació Comtal recapta 10.000€ per infants i joves vulnerables

Amb la campanya #UnaRosaUnaOportunitat, 31 empreses, escoles i organitzacions solidàries han participat en la iniciativa per la diada de Sant Jordi.

Una persona amb cadira de rodes esperant el tramvia per desplaçar-se. Font: ECOM
ECOM demana més ajuts a l'ocupació de les persones amb discapacitat davant la greu crisi social

L'organització demana que les administracions implementin polítiques públiques per a la inserció laboral del col·lectiu.

 Font: Roberto Rodríguez/FVF
L’Índia, en una situació crítica per la segona onada de la Covid

Entitats amb presència al país com Sonrisas de Bombay i la Fundación Vicente Ferrer bolquen els seus esforços en fer front al dramàtic repunt de la pandèmia.

Guia sobre l’aplicació d’ingressos a les finalitats fundacionals: metodologia per al càlcul del percentatge

La guia va destinada a les fundacions i les associacions d'utilitat pública que tenen afectat el seu patrimoni i rendiments a la realització d'activitats d'interès general o que disposen d’activitats destinades a fomentar-lo. L'informe compta amb un annex amb exemples pràctics.

Xarxanet.org és un projecte de Entitats promotores
logo generalitat
Licencia de Creative Commons

Suport Tercer Sector – Fundesplai
Fundació Pere Tarrés
LaviniaNext
Colectic
Federació Catalana del Voluntariat Social

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
TOTHOMweb

Alta | Baixa | Contacte | Avís legal

Avís legal: D’acord amb l’article 17.1 de la Llei 19/2014, la ©Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica. Si l'adreça de correu que informeu al donar-vos d'alta deixa d'estar activa us donarem de baixa a la base de dades.
Aquest butlletí és una iniciativa del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, coeditat amb la Fundació Pere Tarrés.