logotip xarxanet

Finançament

Dimecres, 21 de juliol de 2021 - Num. 434 Butlletins anteriors
La informació que l’entitat ha d’incorporar a l'Excel està principalment als fulls ‘Datos’ i ‘Campos’. Font: Unsplash. Font: Unsplash Els fons europeus es basen en el cofinançament i el partenariat. Font: Pexels
Document i guia per elaborar el registre retributiu d’una entitat Consells per accedir als fons europeus

En aquest recurs s’explica com utilitzar un full de càlcul creat expressament per complir amb l’obligació de plasmar els salaris dels treballadors/es d’una entitat.

Per accedir a les convocatòries de la Comissió Europea cal conèixer diferents aspectes que ajudaran l'entitat en el desenvolupament del projecte.

Últimes convocatòries
punt vermell Subvencions a activitats en matèria de recerca científica i tècnica de caràcter mediambiental, 2021

El Ministerio para la Transición Ecológica y el Reto Demográfico convoca subvencions a entitats del tercer sector o organitzacions no governamentals que desenvolupin activitats d'interès social en matèria d'investigació científica i tècnica de caràcter mediambiental.

Convocant: Ministerio para la Transición Ecológica y el Reto Demográfico
Termini: 14/07/2021 - 30/07/2021

Més informació

punt vermell Premis Estatals de Música, 2021

El Ministerio de Cultura y Deporte engega una nova edició d'aquests premis que reconeixen la tasca d'una persona o entitat en l'àmbit de la música, posada de manifest preferentment a través d'una obra o interpretació representada durant l'any 2020.

Convocant: Ministerio de Cultura y Deporte
Termini: 31/05/2021 - 30/07/2021

Més informació

punt vermell Premi Estatal de Circ, 2021

El Ministerio de Cultura y Deporte engega una nova edició d'aquest premi que reconeix la tasca d'una persona o entitat en l'àmbit del circ, posada de manifest preferentment a través d'una obra o actuació representada durant l'any 2020.

Convocant: Ministerio de Cultura y Deporte
Termini: 31/05/2021 - 30/07/2021

Més informació

punt vermell Premis Estatals de Dansa, 2021

El Ministerio de Cultura y Deporte de Danza engega una nova edició d'aquest premi que reconeix la tasca d'una persona o entitat en l'àmbit de la dansa, posada de manifest preferentment a través d'una obra o actuació representada durant l'any 2020.

Convocant: Ministerio de Cultura y Deporte
Termini: 28/05/2021 - 30/07/2021

Més informació

punt vermell Premi Estatal de Teatre, 2021

El Ministerio de Cultura y Deporte engega una nova edició d'aquest premi que reconeix la tasca d'una persona o entitat en l'àmbit teatral, posada de manifest preferentment a través d'una obra o actuació representada durant l'any 2020.

Convocant: Ministerio de Cultura y Deporte
Termini: 28/05/2021 - 30/07/2021

Més informació

punt vermell Premi Estatal de les Músiques Actuals, 2021

El Ministerio de Cultura y Deporte engega nova edició d'aquest premi que reconeix la tasca d'una persona o entitat en l'àmbit d'aquest gèneres musicals, posada de manifest preferentment a través d'una obra o actuació representada durant l'any 2020.

Convocant: Ministerio de Cultura y Deporte
Termini: 28/05/2021 - 30/07/2021

Més informació

punt vermell Premi Estatal d'Arts Escèniques per a la Infància i la Joventut, 2021

El Ministerio de Cultura y Deporte engega una nova edició d'aquest premi amb el que vol reconèixer la tasca d'una persona o entitat d'àmbit de les arts escèniques per al públic infantil i juvenil, posada de manifiest preferentement a través d'una obra o actuación feta pública o representada durant l'any 2020.

Convocant: Ministerio de Cultura y Deporte
Termini: 28/05/2021 - 30/07/2021

Més informació

punt vermell Subvencions a accions de cooperació per al desenvolupament en l'àmbit de la innovació

La present convocatòria té com a objecte el cofinançament de projectes que abordin problemes socials econòmics mediambientals i de desenvolupament de l'agenda 2030 per al desenvolupament sostenible, en el marc de l'Estratègia de la Cooperació Espanyola de lluita contra la COVID-19.

Convocant: Ministerio de Asuntos Exteriores, Unión Europea y Cooperación.
Termini: 15/07/2021 - 02/08/2021

Més informació

punt vermell Ajuts a projectes d'educació per a la transformació social, foment dels drets humans a la ciutat i la interculturalitat

L’Ajuntament de Lleida fa pública la convocatòria per atorgar ajuts a projectes d’Educació per a la Transformació Social (EpTS).

Convocant: Ajuntament de Lleida
Termini: 07/07/2021 - 07/08/2021

Més informació

punt vermell Ajuts a projectes d’Educació per la Transformació Social, els Drets Humans a la ciutat i la Interculturalitat, 2021

Les entitats ciutadanes poden presentar projectes per a contribuir a crear un món més just i solidari, basant-se en el foment de la justícia social, la igualtat de gènere i basat en drets humans i la cultura de la pau. 

Convocant: Ajuntament de Lleida
Termini: 07/07/2021 - 07/08/2021

Més informació

punt vermell Subvencions destinades a projectes adreçats a consolidar el teixit associatiu juvenil (L-9.1), any 2021

L’Ajuntament de Lleida, principalment a través del Departament de Joventut, treballa per consolidar el teixit associatiu juvenil i per això estableix les bases reguladores de la concessió de subvencions per a promoure activitats que propiciïn l’associacionisme juvenil i estimulin el funcionament de col·lectius de joves.

Convocant: Ajuntament de Lleida
Termini: 01/07/2021 - 11/08/2021

Més informació

punt vermell Consultors Solidaris. Convocatòria 2021-2022

És un projecte de l'Associació d'Antics Alumnes d'ESADE que té com a propòsit contribuir a un món més just i sostenible. 

Convocant: Consultors Solidaris-ESADE Alumni Social
Termini: 05/07/2021 - 30/09/2021

Més informació

punt vermell Ajuts a les universitats del sistema universitari de Catalunya per col·laborar en el finançament de recursos materials i ajuts tècnics i personals a fi de contribuir a garantir la igualtat d'oportunitats de l'alumnat amb discapacitat

Els tipus de recursos per als quals es poden demanar ajuts són accessibilitat, ajuts tècnics especials i suport o assistència personal.

Convocant: Departament de Recerca i Universitats de la Generalitat de Catalunya
Termini: 09/09/2021 - 30/09/2021

Més informació

punt vermell Subvencions de suport a la internacionalització d'entitats catalanes en l'àmbit de l'acció exterior, 2021

L'objecte d'aquesta subvenció és finançar les despeses derivades de la promoció i projecció d'entitats catalanes o dels organismes i xarxes europees i internacionals amb què es relacionen activament.

Convocant: Departament d'Acció Exterior i Govern Obert
Termini: 06/07/2021 - 31/10/2021

Més informació

punt vermell Docs Cooperants 2021

Oberta una nova edició del concurs Docs Cooperants per la creació de documentals sobre cooperació, associacionisme, participació i/o voluntariat.

Convocant: Espai Jove Casa Sagnier, amb la col·laboració del Districte de Sarrià-Sant Gervasi i l’Ajuntament de Barcelona
Termini: 20/07/2021 - 07/11/2021

Més informació

Cerca el teu finançament lupa
Més premis
Més subvencions
Més beques
Calendari de convocatòries de finançament anuals Banner Assessorament Banner Twitter Banner nonprofit
El codi d’identificació PIC és necessari per tramitar els programes europeus. Font: Freepik.
Com obtenir el codi d’identificació per tramitar els programes europeus

Per optar a les convocatòries de la Comissió Europea i fer altres gestions amb aquest organisme cal registrar l'entitat.

Un grup de participants del projecte YeP for Europe llancen avions durant una trobada a Croàcia Font: Colectic
Compartir coneixement: l'experiència de les entitats amb els fons europeus

La FAGIC, Save The Children i la cooperativa Colectic valoren la seva participació en programes de finançament europeus.  

Posem-li cara al mite dels fons europeus

Ens trobem en un context de gran crisi sanitària, social, econòmica i mediambiental, entre d'altres. Com de possible és recuperar-nos de la situació i sortir-ne més resilients gràcies als fons europeus? Arribaran aquests realment a les entitats socials?

El bicibús no és altra cosa que un grup d’infants movent-se en bicicleta per anar a l’escola, acompanyats de familiars i persones voluntàries, i amb un recorregut i uns horaris de pas definits.  Font: Associació Canvis en Cadena
Bicibús.cat, un projecte que promou la mobilitat sostenible camí de l’escola

L’Associació Canvis en Cadena sorgeix amb l’objectiu de potenciar l’ús de la bicicleta com a mitjà de transport per anar als centres educatius i crear hàbits saludables entre la infància. 

Xarxanet.org és un projecte de Entitats promotores
logo generalitat
Licencia de Creative Commons

Suport Tercer Sector – Fundesplai
Fundació Pere Tarrés
LaviniaNext
Colectic
Federació Catalana del Voluntariat Social

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
TOTHOMweb

Alta | Baixa | Contacte | Avís legal

Avís legal: D’acord amb l’article 17.1 de la Llei 19/2014, la ©Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica. Si l'adreça de correu que informeu al donar-vos d'alta deixa d'estar activa us donarem de baixa a la base de dades.
Aquest butlletí és una iniciativa del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, coeditat amb la Fundació Pere Tarrés.