logotip xarxanet

Finançament

Dimecres, 28 de juliol de 2021 - Num. 435 Butlletins anteriors
La comptabilitat de les fundacions i les associacions declarades d’utilitat pública inscrites a Catalunya està regida pel Decret 259/2008, i el 125/2010, de modificació. Font: Freepik. Una de les activitats de la campanya d'estiu de la delegació de Tarragona d'Amics de la Gent Gran. Font: Amics de la Gent Gran
Com fer els comptes anuals d'una fundació Amics de la Gent Gran aboca esforços contra la soledat en un altre estiu pandèmic

En aquest recurs s'expliquen les principals qüestions a tenir presents a l'hora de fer la comptabilitat periòdica de les entitats.

L’entitat reforça l’acompanyament i organitza activitats presencials en grups petits per evitar que dues mil persones passin soles el temps de calor.

Últimes convocatòries
punt vermell Subvencions a accions de cooperació per al desenvolupament en l'àmbit de la innovació

La present convocatòria té com a objecte el cofinançament de projectes que abordin problemes socials econòmics mediambientals i de desenvolupament de l'agenda 2030 per al desenvolupament sostenible, en el marc de l'Estratègia de la Cooperació Espanyola de lluita contra la COVID-19.

Convocant: Ministerio de Asuntos Exteriores, Unión Europea y Cooperación.
Termini: 15/07/2021 - 02/08/2021

Més informació

punt vermell Subvencions per a projectes de cooperació per al desenvolupament, inclosos els d'Educació per al desenvolupament i la ciutadania global a Espanya, 2021

Adreçades a les organitzacions no governamentals per al desenvolupament inscrites al Registro de la Agencia Española de Cooperación Internacional para el Desarrollo.

Convocant: Ministerio de Asuntos Exteriores, Unión Europea y Cooperación. AECID
Termini: 16/07/2021 - 03/08/2021

Més informació

punt vermell Subvencions a accions de cooperació per al desenvolupament en l'àmbit de la innovació, 2021

Tenen com a finalitat el cofinançament de projectes que abordin problemes socials econòmics mediambientals i de desenvolupament de l'agenda 2030 per al desenvolupament sostenible, en el marc de l'Estratègia de la Cooperació Espanyola de lluita contra la COVID-19.

Convocant: Ministerio de Asuntos Exteriores, Unión Europea y Cooperación
Termini: 15/07/2021 - 03/08/2021

Més informació

punt vermell Subvencions per a les comunitats catalanes a l'exterior, 2021

Subvencions per a les comunitats catalanes a l'exterior per al suport al funcionament ordinari de les entitats, per a l'organització d'activitats de promoció i difusió de Catalunya, per a l'ensenyament de les llengües catalana i occitana/aranesa, per a programes d'ajuts socials per a membres de comunitats catalanes, i per a infraestructures i equipaments.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència
Termini: 07/07/2021 - 03/08/2021

Més informació

punt vermell Subvencions pluriennals Eurodistricte per al desenvolupament de projectes de cooperació a l'Espai Català Transfronterer 2021-2022

Subvencions adreçades a microprojectes transfronterers de cooperació desenvolupats al territori de l'Espai Català Transfronterer, que no tenen les capacitats per recaptar els recursos públics habituals destinats a l'àmbit transfronterer.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament de la Presidència
Termini: 22/07/2021 - 05/08/2021

Més informació

punt vermell Ajuts a projectes d'educació per a la transformació social, foment dels drets humans a la ciutat i la interculturalitat

L’Ajuntament de Lleida fa pública la convocatòria per atorgar ajuts a projectes d’Educació per a la Transformació Social (EpTS).

Convocant: Ajuntament de Lleida
Termini: 07/07/2021 - 07/08/2021

Més informació

punt vermell Ajuts a projectes d’Educació per la Transformació Social, els Drets Humans a la ciutat i la Interculturalitat, 2021

Les entitats ciutadanes poden presentar projectes per a contribuir a crear un món més just i solidari, basant-se en el foment de la justícia social, la igualtat de gènere i basat en drets humans i la cultura de la pau. 

Convocant: Ajuntament de Lleida
Termini: 07/07/2021 - 07/08/2021

Més informació

punt vermell Subvencions destinades a projectes adreçats a consolidar el teixit associatiu juvenil (L-9.1), any 2021

L’Ajuntament de Lleida, principalment a través del Departament de Joventut, treballa per consolidar el teixit associatiu juvenil i per això estableix les bases reguladores de la concessió de subvencions per a promoure activitats que propiciïn l’associacionisme juvenil i estimulin el funcionament de col·lectius de joves.

Convocant: Ajuntament de Lleida
Termini: 01/07/2021 - 11/08/2021

Més informació

punt vermell Subvencions per al foment de l'economia social i del cooperativisme 2021

Subvencions a projectes singulars per a la reactivació socioeconòmica COVID-19 per a empreses cooperatives i de l'economia social.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament d'Empresa i Treball
Termini: 12/07/2021 - 12/08/2021

Més informació

punt vermell Subvencions a projectes per al foment de la participació comunitària i el voluntariat als barris de Lleida, 2021

Hi poden presentar projectes les entitats veïnals, les cases regionals, els centres culturals internacionals i les organitzacions sense ànim de lucre que treballin als barris de la ciutat de Lleida.

Convocant: Ajuntament de Lleida
Termini: 13/07/2021 - 13/08/2021

Més informació

punt vermell Subvencions a projectes orientats a la reinserció i rehabilitació de persones internades en centres penitenciaris i alliberades condicionals, 2021

Subvencions destinades a fundacions, associacions, institucions, organitzacions no governamentals i entitats d'iniciativa social, totes elles sense ànim de lucre, que duguin a terme actuacions destinades a promoure la reinserció social de les persones en risc d'exclusió social.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament de Justícia
Termini: 24/07/2021 - 23/08/2021

Més informació

punt vermell Ajuts per a la protecció i promoció dels drets del infants, 2021

Convocatòria d’ajuts del programa Ciutadans, Igualtat, Drets i Valors (CERV) que vol contribuir a respondre a l’impacte de la pandèmia Covid-19, promovent formes d’incorporar els drets dels infants en les respostes a aquesta i qualsevol altra situació d’emergència.

Convocant: Comissió Europea
Termini: 22/04/2021 - 07/09/2021

Més informació

punt vermell Consultors Solidaris. Convocatòria 2021-2022

És un projecte de l'Associació d'Antics Alumnes d'ESADE que té com a propòsit contribuir a un món més just i sostenible. 

Convocant: Consultors Solidaris-ESADE Alumni Social
Termini: 05/07/2021 - 30/09/2021

Més informació

punt vermell Ajuts a les universitats del sistema universitari de Catalunya per col·laborar en el finançament de recursos materials i ajuts tècnics i personals a fi de contribuir a garantir la igualtat d'oportunitats de l'alumnat amb discapacitat

Els tipus de recursos per als quals es poden demanar ajuts són accessibilitat, ajuts tècnics especials i suport o assistència personal.

Convocant: Departament de Recerca i Universitats de la Generalitat de Catalunya
Termini: 09/09/2021 - 30/09/2021

Més informació

punt vermell Docs Cooperants 2021

Oberta una nova edició del concurs Docs Cooperants per la creació de documentals sobre cooperació, associacionisme, participació i/o voluntariat.

Convocant: Espai Jove Casa Sagnier, amb la col·laboració del Districte de Sarrià-Sant Gervasi i l’Ajuntament de Barcelona
Termini: 20/07/2021 - 07/11/2021

Més informació

Cerca el teu finançament lupa
Més premis
Més subvencions
Més beques
Calendari de convocatòries de finançament anuals Banner Assessorament Banner Twitter Banner nonprofit
Subvencions de la Fundación Biodiversidad per a la contractació de persones desocupades del Programa empleaverde (FSE) 2020
Subvencions de la Fundación Biodiversidad per a la contractació de persones desocupades del Programa empleaverde, 2020

La Fundación Biodiversidad convoca subvencions per a la contractació de persones desocupades a temps complet per un període mínim de 6 mesos per part d'entitatsvinculades a l'economia verda i/o blava.

 Font:
Premis Natura 2000: reconeixement a la gestió de llocs Natura 2000. Edició 2022

El Premi Natura 2000 reconeix una excel·lent gestió de llocs de la xarxa Natura 2000. El seu objectiu és demostrar què és aquesta xarxa, què fa per preservar la biodiversitat d’Europa i com ens beneficia a tots. El premi també ret homenatge a tots aquells que treballen incansablement perquè Natura 2000 sigui un èxit.  

Premi Arcadi Oliveres al millor TFG o màster
Premi Arcadi Oliveres al millor TFG sobre finances ètiques i sostenibles

La Fundación Finanzas Éticas obre, per primera vegada, una convocatòria per premiar els millors treballs de final de grau o màster, valorat en 2.000 euros, dels quals 500 seran entregats en efectiu.

Guia de transparència per a entitats privades

Nova guia de transparència per a entitats privades que actualitza l'anterior. S'analitzen els deures de subministrar informació a l'administració i de publicar determinada informació.

Xarxanet.org és un projecte de Entitats promotores
logo generalitat
Licencia de Creative Commons

Suport Tercer Sector – Fundesplai
Fundació Pere Tarrés
LaviniaNext
Colectic
Federació Catalana del Voluntariat Social

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
TOTHOMweb

Alta | Baixa | Contacte | Avís legal

Avís legal: D’acord amb l’article 17.1 de la Llei 19/2014, la ©Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica. Si l'adreça de correu que informeu al donar-vos d'alta deixa d'estar activa us donarem de baixa a la base de dades.
Aquest butlletí és una iniciativa del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, coeditat amb la Fundació Pere Tarrés.