logotip xarxanet

Finançament

Dimecres, 21 de desembre de 2022 - Num. 508 Butlletins anteriors

ISSN 2696-9742

La Marató de TV3 recapta 8.034.807 euros per la salut cardiovascular

La 31a edició de la Marató de TV3 i Catalunya Ràdio ha posat de relleu l’energia solidària de la ciutadania i el teixit associatiu del país que s’ha tornat a implicar per tal de donar suport a la salut cardiovascular.

Llegiu-ne més
La Marató de TV3 recapta 8.034.807 euros per la salut cardiovascular.
Panera solidària

Elisabeth Olive: “Amb la panera solidària volem captar 15.000 € per finançar beques formatives”

La cooperativa Entrem fa més de vint-i-cinc anys que lluita per la inserció laboral de les persones amb risc d’exclusió social.

Llegiu-ne més

Últimes convocatòries

Ajuts per al foment de la millora de la competitivitat de les cooperatives i altres entitats associatives agràries, anys 2023

Aquests ajuts tenen la finalitat d’auxiliar processos d'integració cooperativa, serveis de consultoria externa, participació en fires comercials, la contractació de personal i les inversions relacionades amb la transformació i la comercialització de productes agrícoles i contractació de personal qualificat.

Convocant: Generalitat de Catalunya - Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural Termini: 14/12/2022 - 27/12/2022 Llegiu-ne més

Subvencions i convenis pel foment de l'associacionisme i el voluntariat de l'Ajuntament de Sant Joan Despí, 2023

Subvencions pel dels diferents àmbits d’actuació i de la promoció associativa per fomentar el treball conjunt amb la ciutadania organitzada i la formalització de convenis de compromís mutu per al desenvolupament de serveis i activitats en benefici de la col·lectivitat del municipi.

Convocant: Ajuntament de Sant Joan Despí Termini: 31/12/2022 - 31/12/2022 Llegiu-ne més

Subvencions per promoure, potenciar i diversificar la pràctica de l'activitat esportiva en la ciutat de Girona

Subvencions a les entitats esportives, per al desenvolupament de les seves activitats ordinàries durant la temporada amb l’objectiu de promoure, potenciar i diversificar la pràctica de l’activitat esportiva en la ciutat de Girona.

Convocant: Ajuntament de Girona Termini: 30/11/2022 - 04/01/2023 Llegiu-ne més

26a convocatòria “Programa Santander Ayuda”

Aquesta convocatòria té com a finalitat fer costat a organitzacions no lucratives en la posada en marxa de projectes dirigits a la lluita contra la pobresa en la infància i l'adolescència a Espanya.

Convocant: Fundación Banco Santander Termini: 21/11/2022 - 12/01/2023 Llegiu-ne més

Subvencions per a l'edició de revistes culturals 2022

Subvencions adreçades a empreses (persones jurídiques i autònoms) i institucions sense ànim de lucre que tinguin com a activitat, única o entre altres, l'edició de revistes culturals.    

Convocant: Ministerio de Cultura y Deporte Termini: 29/11/2022 - 15/01/2023 Llegiu-ne més

Premi a la recerca en polítiques de gènere Francesca Bonnemaison, per a l'any 2022

La Diputació de Barcelona, a través de l'Àrea d'Igualtat i Sostenibilitat Social, engega una nova edició d'aquest premi amb la finalitat de donar suport a la investigació i generar estudis i eines de treball que facilitin la implementació de les polítiques d'igualtat de gènere en els ajuntaments de la demarcació de Barcelona.

Convocant: Diputació de Barcelona. Àrea d'Igualtat i Sostenibilitat Social Termini: 01/12/2022 - 20/01/2023 Llegiu-ne més

Ajuts per a la realització d'activitats en l'àmbit del foment de la cultura científica, tecnològica i de la innovació

Ajudes de la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología,F.S.P. (FECYT) per a la realització d'activitats del foment de la cultura científica, tecnològica i de la Innovació.

Convocant: Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología Termini: 05/12/2022 - 26/01/2023 Llegiu-ne més

Subvencions per a assegurar les actuacions d'accessibilitat universal a l'habitatge a persones grans, amb discapacitat i/o en situació de dependència a Catalunya

S'obre la convocatòria per a la concessió, en règim de concurrència pública no competitiva, de les subvencions per a assegurar les actuacions d'accessibilitat universal a l'habitatge per a persones grans, amb discapacitat i/o en situació de dependència a Catalunya.

Convocant: Generalitat de Catalunya - Agència de l'Habitatge de Catalunya Termini: 29/11/2022 - 31/01/2023 Llegiu-ne més

Convocatòria Shared Green Deal per a associacions per a dur a terme experiments socials centrats en temes del Pacte Verd Europeu

La convocatòria ofereix a les autoritats locals/regionals i a les organitzacions sense ànim de lucre l’oportunitat d’associar-se amb Shared Green Deal per dur a terme experiments socials centrats en els sis temes prioritaris següents del Pacte Verd Europeu: energia neta, economia circular, renovacions eficients, mobilitat sostenible, alimentació sostenible i preservar la biodiversitat.

Convocant: Comissió Europea Termini: 25/11/2022 - 31/01/2023 Llegiu-ne més

Subvencions 2023 a diferents entitats locals del municipi de Montcada i Reixac

L’Ajuntament de Montcada i Reixac reconeix la importància del teixit associatiu com a element dinamitzador del municipi i com a motor de la seva vitalitat. Per tal d’ajudar i donar suport al món associatiu en aquesta tasca, des de l’Ajuntament es vol continuar impulsant la vida associativa, entre d’altres, per mitjà dels ajuts econòmics, la cessió d’ús d’espais i el suport d’infraestructures materialitzades als convenis i subvencions.

Convocant: Ajuntament de Montcada i Reixac Termini: 06/12/2022 - 31/01/2023 Llegiu-ne més

Subvencions per a la selecció i finançament dels integrants del Consorci Estatal en Xarxa per al desenvolupament de Medicaments de Teràpies Avançades (CERTERA)

Convocatòria corresponent a l'any 2022 de concessió de subvencions per a la selecció i finançament dels integrants del Consorci Estatal en Xarxa per al desenvolupament de Medicaments de Teràpies Avançades (CERTERA), en el marc del PERTE per a la Salut d'Avantguarda i amb càrrec als fons del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència.

Convocant: Ministerio de Ciencia e Innovación.  Instituto de Salud Carlos III (ISCIII) Termini: 07/12/2022 - 07/02/2023 Llegiu-ne més

3a Convocatòria Feina Jove

Ajuts adreçats a les empreses, incloent-hi empresaris autònoms, associacions, fundacions i altres entitats sense ànim de lucre, per contractar joves inscrits en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil (SNGJ).

Convocant: Fundació ”la Caixa” Termini: 31/03/2023 - 31/03/2023 Llegiu-ne més

10a edició del Concurs Piula

El Consell Comarcal convoca per desè any el Concurs “Piula per unes relacions igualitàries i lliures de violències masclistes”, adreçat als centres educatius del Vallès Occidental i a les associacions i entitats juvenils i/o de caire social o feminista de la comarca.

Convocant: Consell Comarcal del Vallès Occidental Termini: 25/11/2022 - 16/05/2023 Llegiu-ne més

Subvencions per a la contractació i autoocupació de persones migrades extracomunitàries

Aquestes subvencions s'emarquen en l'àmbit Leader de la Catalunya Central.

Convocant: Associació pel Desenvolupament Rural de la Catalunya Central Termini: 15/11/2022 - 30/09/2023 Llegiu-ne més

Convocatòria de propostes en el marc del Cos Europeu de Solidaritat per al 2023

El Cos Europeu de Solidaritat és un programa de la UE per a joves que vulguin participar en activitats solidàries en diferents àmbits que van des d'ajudar a persones desfavorides fins a contribuir a l'acció  en matèria de medi ambient i salut, a la UE i arreu del món. 

Convocant: Unió Europea Termini: 04/10/2023 - 04/10/2023 Llegiu-ne més
Cerca el teu finançament
Més premis
Més subvencions
Segueix al dia a Twitter @ajuts_entitats Calendari 2022 - Calendari de convocatòries de finançament anuals 2022
Xarxanet.org és un projecte de Entitats promotores
logo generalitat
Licencia de Creative Commons

Suport Tercer Sector – Fundesplai
Fundació Pere Tarrés
LaviniaNext
Colectic
Xarxa Digital Catalana

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
TOTHOMweb

Alta | Baixa | Contacte | Avís legal

Avís legal: D’acord amb l’article 17.1 de la Llei 19/2014, la ©Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica. Si l'adreça de correu que informeu al donar-vos d'alta deixa d'estar activa us donarem de baixa a la base de dades.
Aquest butlletí és una iniciativa del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, coeditat amb la Fundació Pere Tarrés.