logotip xarxanet

Finançament

Dimecres, 24 de maig de 2023 - Num. 530 Butlletins anteriors

ISSN 2696-9742

Modificacions a l’Impost sobre la Renda de les Persones Físiques

L’impost sobre la renda de les persones físiques és la taxa que més grava les nòmines de les persones treballadores i, per tant, que fa disminuir el seu salari net.

Llegiu-ne més
El ministeri d’Hisenda ha realitzat una sèrie de modificacions que afecten l’IRPF.

Impro Showlidari al Teatre de l'acidH!

El dissabte 27 de maig tindrà lloc l'Impro Showlidari al teatre de l'acidH. A càrrec del monologuista i improvisador Boris Tosas. 

Llegiu-ne més

Últimes convocatòries

Subvencions per a la conservació-restauració de béns mobles i dels elements arqueològics i artístics integrats en el patrimoni immoble, 2023

L'Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural convoca subvencions per donar suport a la conservació preventiva i a la conservació-restauració de béns culturals mobles i dels elements artístics integrats en els béns immobles que formen part del patrimoni cultural català.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural Termini: 11/05/2023 - 29/05/2023 Llegiu-ne més

Subvencions per promoure el coneixement i l'ús de l'occità, aranès a l'Aran, a Catalunya, 2023

Subvencions per promoure iniciatives que difonguin el coneixement i l'ús de la llengua occitana a Catalunya.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural (OSIC) Termini: 11/05/2023 - 29/05/2023 Llegiu-ne més

Subvencions destinades a col·laborar en el transport adaptat a la ciutat de Girona, 2023

Subvencions destinades a col·laborar en el transport adaptat porta a porta, a la ciutat de Girona, de persones discapacitades amb problemes de mobilitat o persones grans amb dependència, per tal de facilitar el seu accés als serveis socials d’atenció especialitzada o aquells altres que permetin garantir o afavorir la seva integració en l’entorn.

Convocant: Ajuntament de Girona Termini: 30/05/2023 - 30/05/2023 Llegiu-ne més

Subvencions per a l'elaboració de plans directors, d'ús i manteniment o especials de protecció de béns culturals d'interès nacional, 2023

Són subvencions per promoure la conservació del patrimoni arquitectònic català mitjançant subvencions destinades a impulsar l'elaboració o la revisió de plans directors, d'ús i manteniment o especials de protecció de béns culturals d'interès nacional, durant un període triennal.

Convocant: Consell d'Administració de l'Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural Termini: 12/05/2023 - 30/05/2023 Llegiu-ne més

Subvencions per a projectes solidaris locals de la Seu d'Urgell, 2023

Concessió de la subvenció per a projectes solidaris locals, que tenen per finalitat potenciar les entitats sense ànim del lucre del municipi que col·laborin o portin a terme projectes que afavoreixin la cooperació i la solidaritat a la ciutat de La Seu d’Urgell.

Convocant: Ajuntament de la Seu d'Urgell Termini: 06/06/2023 - 06/06/2023 Llegiu-ne més

Subvencions de l'AECID per a projectes de cooperació per al desenvolupament, 2023

Adreçades a projectes de cooperació per al desenvolupament, inclosos els d'Educació per al desenvolupament i la ciutadania, per tal de promoure un model de ciutadania global capaç de contribuir a la lluita contra la pobresa i la promoció del desenvolupament dels pobles, des d'un enfocament de drets humans, i per a la promoció del comerç just.

Convocant: Ministerio de Asuntos Exteriores, Unión Europea y Cooperación. Agencia Española de Cooperación Internacional para el Desarrollo (AECID) Termini: 07/06/2023 - 07/06/2023 Llegiu-ne més

Subvencions per al programa d'animació a la lectura al món rural, 2023

Ajuts per donar suport a les activitats realitzades per institucions sense fins de lucre que treballen en l'animació a la lectura en el món rural, sufragant, per mitjà de  transferències de capital, despeses d'equipament o inversions que facilitin o potenciïn la tasca d'animació a la lectura.

Convocant: Ministerio de Cultura y Deporte Termini: 08/06/2023 - 08/06/2023 Llegiu-ne més

Subvencions al foment de l'associacionisme a entitats associatives representatives del sector pesquer, 2023

Adreçades a entitats associatives representatives del sector pesquer per al desenvolupament d'activitats.

Convocant: Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación Termini: 08/06/2023 - 08/06/2023 Llegiu-ne més

Subvencions per a la incorporació de socis o sòcies treballadors/ores o socis o sòcies de treball a cooperatives i societats laborals, 2023

L'objecte d'aquest programa és subvencionar la incorporació de socis o sòcies treballadors/ores o socis o sòcies de treball en una cooperativa o societat laboral, inscrita al registre corresponent i amb activitat o seu social a Catalunya.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament de Treball, Afers Socials i Famílies Termini: 30/06/2023 - 30/06/2023 Llegiu-ne més

Ajuts a activitats culturals, socials i esportives, 2023

L’objecte d’aquestes bases és establir una regulació en la concessió d’ajuts en activitats culturals, socials i esportives que es desenvolupin a la comarca de les Garrigues. 

Convocant: Consell Comarcal de les Garrigues   Termini: 30/06/2023 - 30/06/2023 Llegiu-ne més

Ajuts del programa 'Girona Actua', 2023

El programa 'Girona Actua' té la finalitat de contribuir a la reducció de la taxa d’atur a la ciutat de Girona, mitjançant accions de millora de l’ocupabilitat dirigides a persones desocupades o amb contracte laboral d’un màxim de 15 hores setmanals i que presenten especials dificultats d’inserció, com a element facilitador de la seva incorporació al mercat laboral.

Convocant: Ajuntament de Girona Termini: 15/06/2023 - 30/06/2023 Llegiu-ne més

Premis 'Escoles + Sostenibles' a Barcelona, 2023

Premis 'Escoles + Sostenibles' per a la transformació dels centres educatius de la ciutat de Barcelona, de totes les etapes i nivells educatius, en centres més sostenibles. Té per finalitat el reconeixement d’iniciatives per la implementació d’un pla d’acció d’educació per la sostenibilitat d’una durada d’un curs (projectes anuals) o tres cursos escolars (projectes triennals), en el marc del programa Barcelona Escoles + Sostenibles.

Convocant: Ajuntament de Barcelona Termini: 14/07/2023 - 14/07/2023 Llegiu-ne més

Convocatòria per a projectes de cooperació inclusius amb dones, joves i infants en l'àmbit de la pau i la seguretat

L’objectiu global de la convocatòria és accelerar els assoliments en l’àmbit de la igualtat de gènere, posant el focus en la participació inclusiva de dones, infants i joves per aconseguir iniciatives més efectives per a la prevenció de conflictes i construcció de la pau.  

Convocant: Comissió Europea Termini: 10/08/2023 - 10/08/2023 Llegiu-ne més

Premi Ignasi Fina de Salut Laboral, 2023

L'Ajuntament de Barcelona, amb l'objectiu de reconèixer i premiar la millor iniciativa o experiència d'actuació en prevenció de riscos o en millora de les condicions laborals, desenvolupada a la ciutat de Barcelona, convoca el Premi Ignasi Fina de Salut Laboral.

Convocant: Ajuntament de Barcelona. Consell Assessor de Salut Laboral Termini: 16/08/2023 - 16/08/2023 Llegiu-ne més

Premis EMAS Catalunya, 2023

Els Premis EMAS Catalunya es realitzen cada dos anys i estan adreçats a qualsevol organització registrada EMAS que disposi com a mínim d’un centre ubicat a Catalunya. Són un estímul per promoure la millora ambiental d’aquestes organitzacions.

Convocant: Club EMAS Termini: 11/09/2023 - 11/09/2023 Llegiu-ne més
Cerca el teu finançament
Més premis
Més subvencions
Segueix al dia a Twitter @ajuts_entitats Calendari 2023 - Calendari de convocatòries de finançament anuals 2023
Xarxanet.org és un projecte de Entitats promotores
logo generalitat
Licencia de Creative Commons

Suport Tercer Sector – Fundesplai
Fundació Pere Tarrés
LaviniaNext
Colectic
Federació Catalana del Voluntariat Social

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
TOTHOMweb

Alta | Baixa | Contacte | Avís legal

Avís legal: D’acord amb l’article 17.1 de la Llei 19/2014, la ©Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica. Si l'adreça de correu que informeu al donar-vos d'alta deixa d'estar activa us donarem de baixa a la base de dades.
Aquest butlletí és una iniciativa del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, coeditat amb la Fundació Pere Tarrés.