La 29a edició de l'Aplec Internacional batrà rècord de participació

Associació per a Joves Teb - Comunitari
 Font:
Font:
 Font:
Font:

La 29a edició de l'Aplec Internacional batrà rècord de participació

Associació per a Joves Teb - Comunitari

Resum: 

Una norantena de grups representant diverses manifestacions de la cultura popular catalana es donaran cita a Perpinyà el cap de setmana del divendres 29 al diumenge 31 de juliol.

L'Associació per a la Difusió del Folcklore (Adifolk) organitza anualment aquest esdeveniment des de l'any 1988, portant la cultura catalana a diferents ciutats europees. En aquella ocasió va ser a Amsterdam.

A la passada edició de l'Aplec Internacional a Torí, es va començar a entrellaçar els actes creant un discurs escènic i una teatralització que dota les actuacions d'una coherència i les converteix en una gran experiència per al públic.

En aquest sentit, la plaça del Castellet de Perpinyà serà l'escenari el dissabte 30 de juliol, de 18h a 23h, de la representació de "El seny i la rauxa", i el diumenge 31, de 17h a 19h, de "Tradició! L'ànima de festa!". Les cercaviles també s'han dissenyat tenint molt en compte l'estètica, com a espectacles itinerants.

L'Aplec Internacional comptarà també amb diverses actuacions: sardanes, castellers, la moixiganga, que oferirà la seva actuació a la portalada de la catedral, i moltes altres.

L'edició d'enguany serà la primera vegada en què una banda de música actuï dins l'Aplec Internacional: la Unió Filharmònica del Prat de Llobregat.

Pots consultar l'avant-programa a partir d'aquest enllaç.

Afegeix un comentari nou