700 kg d'aliments recollits al Casal de Vilafranca del Penedès

Autor/a: 
Federació d'Ateneus de Catalunya
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

700 kg d'aliments recollits al Casal de Vilafranca del Penedès

Autor/a: 
Federació d'Ateneus de Catalunya

Resum: 

El Casal Societat la Principal de Vilafranca es va sumar a la campanya La fam no fa vacances. Totes les persones que van acudir al ball de diumenge 16 de juny van poder accedir-hi gratuïtament si portaven aliments per la campanya del Banc dels Aliments.

El Casal de Vilafranca s’ha volgut sumar a la campanya que durant els mesos d'estiu ha dut a terme la Fundació Banc dels Aliments per recollir aliments bàsics per tal d’ajudar a les famílies i persones necessitades. Amb el lema “La fam no fa vacances” es vol conscienciar a la població de la fam més propera i amb les recaptacions garantir l’alimentació de més de 300.000 beneficiaris durant els mesos d’estiu.

L’entitat penedesenca, El Casal, va decidir renunciar a cobrar l’entrada del ball organitzat el dia 16 de juny a canvi de l’aportació d’aliments bàsics com: arròs, pasta, llegums secs, oli i llet. En total es van recollir 700 quilos d'aliments, 400 de pasta i llegums secs i uns 300 de llet, que van lliurar-se a l’Associació Ressò de Vilafranca (Rebost Solidari) adherida a la campanya i que treballa de forma local a l’Alt Penedès distribuint aliments entre les persones més necessitades. Aquesta associació solidària compta amb el suport de l'Ajuntament i de diverses entitats que s’han agrupat per afrontar de manera més eficaç el repte d’atendre les demandes d’aliments de més de 2.000 ciutadans de Vilafranca.

Objectius de la campanya

Recollir aliments bàsics com arròs, pasta, llegums secs, oli i llet, per garantir l’alimentació de 300.000 beneficiaris durant els mesos d’estiu.

Sensibilitzar a la ciutadania en general sobre la realitat de la pobresa al nostre país.

Afavorir una col·laboració continuada amb el Banc dels Aliments i amb la seva xarxa d’entitats benèfiques durant tot l’any potenciant el treball amb associacions locals.

Afegeix un comentari nou