Oberta la convocatòria de la segona edició dels premis "Córrer per compromís"

Associació per a Joves Teb - Comunitari
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Oberta la convocatòria de la segona edició dels premis "Córrer per compromís"

Associació per a Joves Teb - Comunitari

Resum: 

Volen reconèixer aquells projectes esportius duts a terme per entitats sense afany de lucre que destaquen pel seu contingut social en els àmbits de la solidaritat o la cooperació.

Aquests guardons estan convocats per l'Institut Barcelona Esports de l'Ajuntament de Barcelona, i tenen com a data límit per presentar els projectes el 14 d'octubre.

El premi té una dotació de 150.000 euros. Aquest pressupost s'obté a partir de les inscripcions a la Cursa de la Mercè 2016, que va tenir lloc el 18 de setembre, i a la Mitjà Marató i la Marató, que es van celebrar als mesos de febrer i març d’enguany. D'aquesta manera, les aportacions dels corredors i corredores es destinen a desenvolupar projectes per millorar la qualitat de vida de les persones.

El jurat valorarà especialment les finalitats de les entitats que participin al concurs, les contribucions dels projectes a la millora de la qualitat de vida i la cohesió social, el desenvolupament esportiu que suposen, i d'altres aspectes com la originalitat, la innovació, la intenció i la coherència.

També es tindrà en compte per decidir el projecte guanyador de "Córrer per compromís" la implicació que pugui tenir l’entitat de Barcelona amb una altra d’altre país, receptora de l’ajut, amb la qual treballi conjuntament.

Pots tenir més informació sobre el premi a partir d'aquest enllaç.

Afegeix un comentari nou