Presenteu el vostre projecte de bestiari als Premis BEST!

Colectic - Comunitari
Els Premis són un reconeixement als esforços en l'àmbit del bestiari festiu. Font: Curimedia
Els Premis són un reconeixement als esforços en l'àmbit del bestiari festiu. Font: Curimedia

Presenteu el vostre projecte de bestiari als Premis BEST!

Colectic - Comunitari

Resum: 

La gala anual del col·lectiu del Bestiari Festiu, el Festivitas Bestiarum, és el marc d'aquesta convocatòria. Tindrà lloc el 16 de novembre a Cervera, actual Capital de la Cultura Catalana, i s'hi farà entrega dels Premis.

L'Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya (ABFPC) organitza el VI Festivitas Bestiarum i els Premis BEST, uns guardons que volen posar en valor la tasca que es duu a terme en la imatgeria catalana. L'esdeveniment serveix cada any com a acte de cloenda de la temporada del bestiari festiu.

D'una banda, els Premis són un reconeixement a la societat per a la seva contribució a la cultura popular i tradicional. D'altra, un reconeixement també a les millors iniciatives que porten a terme les entitats federades.

L'ABFPC estableix en els Premis BEST 2019 les següents categories: Personatge, Entitat o Associació, Iniciativa o Mitjà de Comunicació i Estímul Europeu. Les entitats federades poden optar també als tres premis al millor Projecte o Activitat presentant les seves candidatures abans de l'1 de novembre a partir d'un formulari electrònic .

En un termini de 24 a 48 hores es rebrà un correu electrònic confirmant la inscripció de la candidatura. Si no fos així, us podeu posar en contacte amb l'ABFC escrivint a l'adreça electrònica info@bestiari.cat o trucant al número de telèfon 93 517 55 87.

També podeu reservar invitacions per al VI Festivitas Bestiarum a la pàgina web de l'Agrupació.

Afegeix un comentari nou