Calen persones voluntàries per fer possible el XIV Fòrum contra les violències de gènere

Ravalnet
Fotografia del símbol de la dona en unes jornades
Fotografia del símbol de la dona en unes jornades

Calen persones voluntàries per fer possible el XIV Fòrum contra les violències de gènere

Ravalnet

Resum: 

Fer relatoria, captar l'esdeveniment en imatges o donar suport en l'organització són algunes de les tasques que poden fer els voluntaris i voluntàries. La trobada tindrà lloc del 8 al 10 de novembre, a l'Espai Francesca Bonnemaison, Barcelona.

Organitzat per la Plataforma unitària contra les violències de gènere, el Fòrum contra les violències de gènere pretén oferir un espai de trobada i de reflexió ciutadana sobre aquelles qüestions d'actualitat al voltant de la lluita contra les violències de gènere.

El lema de l'edició 2018 serà 'Fem caure el patriarcat!' i se centrarà a debatre com fer front a la violència institucional, que és, per exemple, la que reben les dones quan no són ateses a les institucions amb els recursos adients o quan es fa una victimització dubtant de la seva paraula i actitud. En la trobada dialogaran sobre les estratègies amb què es pot dotar la lluita feminista per poder denunciar aquesta violència. Ja es pot consultar el programa del fòrum i fer-ne la inscripció.

Per tal que la jornada es pugui desenvolupar correctament, la Plataforma unitària contra les violències de gènere fa una crida al voluntariat. Les persones voluntàries podran donar un cop de mà en l’acompanyament a públic i ponents, la relatoria de les diferents taules i conferències, l'enregistrament de les diferents activitats a través de fotografies i vídeos i el suport a l’organització.

Les persones interessades a col·laborar-hi poden enviar un correu electrònic a l'adreça voluntariat@violenciadegenere.org o apuntar-se a les diferents ofertes que han publicat al portal web Hacesfalta.

Afegeix un comentari nou