Arriba el VII Festival Munt de Mots

F Pere Tarrés
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Arriba el VII Festival Munt de Mots

F Pere Tarrés

Resum: 

Del 17 al 22 d'octubre se celebra el VII Festival de Narració Oral de Barcelona, el Munt de Mots.

El festival, organitzat per l'Associació Munt de Paraules, comptarà amb prop de 60 activitats realitzades per gairebé 40 narradors/es d’arreu del món, en més de 40 espais de la ciutat de Barcelona i rodalies. La intenció és poder oferir una gran festa d’imaginació, seducció i creativitat que només s’aconsegueix amb la paraula dita a través de la narració oral de contes per a infants i adults.

El Festival Munt de Mots arriba a la setena edició amb l’esperança d’estar consolidant un projecte que va néixer amb el propòsit de promoure l’art de la narració oral a Barcelona. Amb una amplia oferta d’espectacles per al públic familiar, infantil i adult, una exposició d’il·lustracions, conferències, documentals, concursos i tallers d’alta qualitat, per a un públic creixent i cada dia més coneixedor d'aquest art.

La inauguració

La inauguració – d’entrada lliure – es farà al Centre Artesà Tradicionarius el dilluns 17 d’octubre a las 20:00h. Comptarà amb l’actuació dels diferents contacontes vinguts d’arreu (Cuba, França, Uruguai, Colòmbia, Galícia, Veneçuela, Catalunya...) i que intervindran en aquesta edició com a petit tast del que serà el Festival.

Contes als Hospitals i recollida d'aliments

La setena edició del festival torna a acostar-se als hospitals per portar la màgia contes als infants i joves que no estan passant per gaire bons moments. És per això que els dies 18 i 20 d’octubre diferents narradors desfilaran amb les seves històries per l’Hospital Clínic, l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau i l’Hospital Sant Joan de Déu.

D'altra banda el 22 d'octubre al matí, en el marc de la Marató de contes infantils que se celebrarà a la Biblioteca Francesca Bonnemaison, es convida a tots els assistents a que duguin algun aliment a benefici del Banc dels Aliments.

Concurs #InstaMots

El Festival convida al públic a fer fotos de les activitats del Festival, i a pujar-les a Instagram, amb l’etiqueta #instamots. La fotografia amb més “Likes” guanyarà un lot de contes que es lliurarà a la cerimònia de cloenda del Munt de Mots 2016, al Centre Cívic Pati Llimona.

Gairebé tots els espectacles que ofereix el Munt de Mots són gratuïts excepte en comptades ocasions. Per a més informació consulteu el programa del festival.

Afegeix un comentari nou