La sardana als segells de correus.

La sardana als segells de correus.

Resum: 

La Sociedad Estatal Correos y Telégrafos emetrà el proper dia 16 d’octubre un segell dedicat a La Sardana, dins una sèrie filatèlica.

La Sociedad Estatal Correos y Telégrafos emetrà el proper dia 16 d’octubre un segell dedicat a La Sardana, dins una sèrie filatèlica titulada “Bailes y Danzas Populares”.
En representació del món sardanista, el segell reprodueix la imatge d’uns dansaires de la Colla Violetes del Bosc i s’emetran 335.000 exemplars que donaran la volta arreu del món promocionant la nostra dansa.
El segell serà presentat el proper dia 16 en el marc del II Saló de Filatèlia de Barcelona, que tindrà lloc al Pla de la Catedral del 15 al 18 d’octubre. Tanmateix serà presentat el llibre que recull les emissions de segells dedicats als “Bailes y Danzas Populares” d’arreu l’estat espanyol, amb un capítol dedicat a la Sardana.
El programa d’actes d’aquesta fira es completarà amb la participació de la Cobla Sabadell, els dies 15 i 16, amenitzant els actes d’inauguració i de presentació del segell.
Dissabte 17 a les 12:45, l’esmentada cobla ens oferirà també una ballada de sardanes amb l’exhibició de la Colla Violetes del Bosc.
Així mateix, el dia 16, a les 20:30 hores i en el marc de la Plaça Sant Felip Neri, la Cobla Sant Jordi – Ciutat de Barcelona, ens oferirà un concert de sardanes i música per a cobla. Aquest acte està patrocinat per la Direcció de Participació i Associacionisme de l’Ajuntament de Barcelona i l’Obra Sardanista Violetes del Bosc.
El fet que la sardana formi part d’una sèrie de segells és una eina més de difusió de la nostra dansa, viatjant per tot el món, bé com a signe de franqueig o bé a través del col·leccionisme.

Per a més informació

Afegeix un comentari nou