Torna el Festival Munt de Mots

 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Torna el Festival Munt de Mots

Resum: 

Del 19 al 24 d'octubre se celebra el VI Festival de Narració Oral de Barcelona, el Munt de Mots.

El festival, organitzat per l'Associació Munt de Paraules, comptarà amb prop de 50 activitats realitzades per més de 20 narradors/es d’arreu del món, en més de 30 espais de la ciutat de Barcelona. La intenció és poder oferir una gran festa d’imaginació, seducció i creativitat que només s’aconsegueix amb la paraula dita a través de la narració oral de contes per a infants i adults.

El Festival Munt de Mots arriba a la sisena edició amb l’esperança d’estar consolidant un projecte que va néixer amb el propòsit de promoure l’art de la narració oral a Barcelona. Amb una amplia oferta d’espectacles per al públic familiar, infantil i adult, una exposició d’il·lustracions, conferències, documentals, concursos i tallers d’alta qualitat, per a un públic creixent i cada dia més coneixedor d'aquest art.

La inauguració

Les activitats del festival s’iniciaran el dilluns 19 d’octubre a la tarda, però al vespre tindrà lloc la inauguració – d’entrada lliure – que es farà a la Sala Luz de Gas el dilluns 19 d’octubre a las 20:00h. Comptarà amb l’actuació dels diferents contacontes vinguts d’arreu (Camerún, França, Veneçuela, Marroc, Itàlia, Colòmbia, València, Múrcia, Galícia, Madrid, País Basc i Catalunya) que intervindran en aquesta edició com a petit tast del que serà el Festival.

Contes als Hospitals

La sisena edició del festival ha volgut acostar-se als hospitals per portar la màgia contes als infants i joves que no estan passant per gaire bons moments. És per això que el dijous 22 d’octubre diferents narradors desfilaran amb les seves històries per l’Hospital Clínic, l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau i l’Hospital Sant Joan de Déu.

Concurs #InstaMots

El Festival convida al públic a fer fotos de les activitats del Festival, i a pujar-les a Instagram, amb l’etiqueta #instamots. La fotografia amb més “Likes” guanyarà un lot de contes que es lliurarà a la cerimònia de cloenda del Munt de Mots 2015, al Centre Cívic Pati Llimona.

Gairebé tots els espectacles que ofereix el Munt de Mots són gratuïts excepte en comptades ocasions. Per a més informació consulteu el programa del festival.

Afegeix un comentari nou