La primavera arriba carregada d'oportunitats internacionals per a joves!

Fundació Catalunya Voluntària
 Font: Fundació Catalunya Voluntària
Font: Fundació Catalunya Voluntària

La primavera arriba carregada d'oportunitats internacionals per a joves!

Fundació Catalunya Voluntària

Resum: 

Amb l'arribada de la primavera i del bon temps, han florit oportunitats de mobilitat internacional de tots els colors a la Fundació Catalunya Voluntària. Tria la que s'adapti millor a tu i emprèn un nou viatge d'aprenentatge personal.

Formació. Through the Lens of the Other. 2 participants

Del 16 al 25 d’abril de 2019 a Busteni, Romania. Through the Lens of the Other és un projecte de llarga durada (2019-2020) que té per objectiu introduir i explorar noves formes d’entendre i abordar la discriminació a Europa, utilitzant el concepte d’interseccionalitat i sistema d’opressions. Aquí trobaràs més informació i la fitxa d’inscripció!

Formació. Community-Based Youth Work - Empower for change. 3 participants

Del 30 d’abril al 7 de maig de 2019 a Misaktsieli, Geòrgia. Per millorar l’enteniment i augmentar els punts de vista de les i els líders georgians sobre la diversitat de pràctiques, mètodes i tècniques per potenciar l’apoderament juvenil, sobretot a través de l’educació no reglada. Aquí trobaràs més informació i la fitxa d’inscripció!

Formació. Queer Focus. 3 participants

Del 20 al 29 de maig de 2019 a prop de Berlín, Alemanya. Per augmentar el coneixement sobre el feminisme queer i la representació d’identitat i intercanviar quines imatges tenim al nostre país i com afecten a la joventut. Aquí trobaràs més informació i la fitxa d’inscripció!

Intercanvi Juvenil. Class Privilege. 5 participants i un/a cap de grup

Del 30 de març al 7 d’abril de 2019, a Vilanova i la Geltrú, Catalunya. Per aprendre a identificar privilegis en general, privilegis de classe i altres privilegis interseccionats. Per aprendre a pensar críticament sobre la societat en la qual vivim i sobre com fer-ho més fàcil per a les persones que experimenten l’opressió basada en la classe a través de l’activisme i les accions quotidianes. Aquí trobaràs més informació, la fitxa d’inscripció com a cap de grup i la fitxa d’inscripció com a participant!

Intercanvi Juvenil. Breaking Stereotypes - Director’s Cut. 5 participants i un/a cap de grup

Del 29 d’abril al 7 de maig de 2019 a Gant, Hongria. Per promoure l’inclusió i habilitar a les persones que viuen amb o sense discapacitat de connectar-se entre elles sense estereotips. El projecte va dirigit doncs, a joves amb i sense discapacitat. Aquí trobaràs més informació, la fitxa d’inscripció com a cap de grup i la fitxa d’inscripció com a participant!

Intercanvi Juvenil. Roots of Inclusion. 5 participants i un/a cap de grup

Del 13 al 20 de maig de 2019 a Casapesenna, Itàlia. Temàtica: la importància de la interculturalitat i el diàleg interreligiós i com això pot millorar alguns dels problemes que té la societat actual. Aquí trobaràs més informació, la fitxa d’inscripció com a cap de grup i la fitxa d’inscripció com a participant!

Intercanvi Juvenil. Help Others, Help Yourself. 5 participants i un/a cap de grup

Del 20 al 27 de juny de 2019 a Košice, Eslovàquia. Košice és la capital europea del voluntariat 2019. Durant el projecte es podrà experimentar el voluntariat, conèixer quines són les possibilitats per fer voluntariat a Europa, i aprendre què vol dir ser voluntàri/a. Aquí trobaràs més informació, la fitxa d’inscripció com a cap de grup i la fitxa d’inscripció com a participant!

Voluntariat Europeu. Start: European Solidarity Corps. 1 voluntari/ària

De l’1 d’abril fins al 31 de juliol de 2019 (4 mesos) a Drăgășani, Romania. Per organitzar i desenvolupar tallers relacionats amb la promoció del voluntariat, ocupabilitat, inclusió, emprenedoria. Més informació!

Voluntariat Europeu. Green Seeds! Community solutions for an eco-conscious village. 1 voluntari/ària

Per començar a l’abril/maig 2019 fins al febrer/març 2020 (10 mesos) a Budapest, Hongria. Temàtica: zero waste, cuina d’estació, hort comunitari, audiovisuals. Més informació!

Voluntariat Europeu. Create the future! Volunteering for eco-conscious urban life. 1 voluntari/ària

Per començar a l’abril/maig 2019 fins al febrer/març 2020 (10 mesos) a Etyek, Hongria. Temàtica: zero waste, cuina d’estació, hort comunitari, audiovisuals. Més informació!

Voluntariat Europeu. Hand On!. 1 voluntari/ària

Per començar abril/maig fins al setembre/octubre de 2019 (5 mesos) a Skuodas, Lituània. Per preparar activitats pels infants de l’escola amb l’ajuda dels i les mestres. Més informació!

Voluntariat Europeu. V for Volunteering. 1 voluntari/ària

Per començar a l’abril/maig 2019 fins al març/abril 2020 (12 mesos) a Resita, Romania. Per realitzar classes d’idioma a escoles (dirigides a infants) utilitzant l’educació no reglada com a metodologia, organitzar tallers per promoure la participació activa i el programa Erasmus+. Més informació!

Voluntariat Europeu. Volunteering and Education for Civic Involvement. 1 voluntari/ària

Per començar a l’abril/maig 2019 fins al març/abril 2020 (12 mesos) a Resita, Romania. Projecte que servirà per realitzar activitat teatre, dansa, música i ativitats diverses a tres escoles amb col·lectius amb risc d’exclusió utilitzant metodologia no formal. Més informació!

Voluntariat Europeu. Multi Kulti. 2 voluntaris/àries

Del 6 de juliol a l’1 de setembre 2019 (2 mesos -Short Term) a Szczecin, Polònia. El tema principal del projecte és el treball amb infants, organitzant i realitzant dues sessions dels tallers d’estiu Multi Kulti. Durant aquest temps es presentarà la pròpia cultura, el país, la regió, etc. i es desenvoluparan idees per infants de les edats de 9-13 anys. Més informació!

Voluntariat Europeu. Cross Border Education – A step to a Career. 1 voluntari/ària

Del 25 d’agost 2019 fins al 26 de juny 2020 a Oświęcim, Polònia. PZ4SEG és una escola de formació professional i tècnica on volen involucrar voluntari/es estranger/es per activar la joventut local, obrir-los a la cooperació internacional creant un espai per obtenir experiència, permetre el multilingüisme i l’educació intercultural. Més informació!

Per a més informació i inscripcions: info@catalunyavoluntaria.cat

Afegeix un comentari nou