Gamificació educativa i gestió emocional, propostes formatives amb accent gironí

F Pere Tarrés
Escola amb guarniments Font: Fundació SER.GI
En la primera, hi tindran protagonisme entitats del tercer sector social. Foto: Fundació SER.GI
Joves formació Font: Flickr
Les dues formacions tindran lloc als municipis de Salt i Girona, respectivament. Foto: Arxiu

Gamificació educativa i gestió emocional, propostes formatives amb accent gironí

F Pere Tarrés

Resum: 

Es realitzaran durant els mesos de febrer, març i abril i estan dirigides, principalment, a professionals de l’àmbit educatiu.

Per als propers mesos, la Fundació SER.GI ha organitzat dues propostes formatives en col·laboració amb la Fundació Jaume Bofill i la Fundació UdG. Ambdós dirigides, principalment, a professionals de l’àmbit educatiu. La primera, sobre gamificació educativa, tindrà lloc a Salt al mes de febrer. La segona, semipresencial i sota el títol ‘Estratègies de gestió emocional per al docent a l’aula’, es realitzarà a Girona entre els mesos de març i abril.

Camp base i edulab de gamificació educativa

  • Dies: Dimarts 12 i 19 de febrer
  • Lloc: Factoria Cultural Coma Cros (Carrer Sant Antoni 1 de Salt)
  • Horari: De 17.00 h a 19.00 h

En aquesta formació, fruit de la col·laboració amb el projecte ‘Educació Demà’ de la Fundació Jaume Bofill, es parlarà de què és i què no és un disseny educatiu gamificat. Comptarà amb l’especialista en jocs Oriol Ripoll com a ponent principal i s’hi donaran a conèixer 3 experiències educatives gamificades i entitats educatives del tercer sector social. L’accés és lliure i gratuït, i les inscripcions es poden fer a través d’aquest formulari.

Estratègies de gestió emocional per al docent a l’aula

  • Dies: Del 15 de març al 26 d’abril
  • Lloc: Seu de la Fundació UdG (Pic de Peguera, 11 de Girona)
  • Horari: De 17.00 h a 20.00 h

Promogut juntament amb la Fundació UdG, aquest curs d’especialització donarà eines per detectar les emocions que apareixen en determinades situacions i acompanyar-ne la gestió a l’aula, permetrà adquirir mecanismes d’autocontrol emocional per respondre a situacions diverses i aportarà coneixement d’experiències per aplicar en el dia a dia de les aules. El preu és de 240 euros i les inscripcions es poden fer a través d’aquest enllaç.

Afegeix un comentari nou