L’oportunitat de formar-se més enllà de les nostres fronteres

F Pere Tarrés
 Font: Fundació Catalunya Voluntària
Totes les formacions formen part del programa Erasmus+ de la Comissió Europea. Foto: Fundació Catalunya Voluntària
 Font: Fundació Catalunya Voluntària
Les properes oportunitats són als països d'Itàlia, Hongria i Geòrgia. Foto: Fundació Catalunya Voluntària

L’oportunitat de formar-se més enllà de les nostres fronteres

F Pere Tarrés

Resum: 

Es tracta de formacions destinades a persones que desitgin aprendre d’una manera no reglada com implementar noves metodologies a les seves tasques diàries amb el jovent.

Itàlia. Hongria. Geòrgia. Aquests són els països on, des de la Fundació Catalunya Voluntària, s’ofereixen oportunitats formatives en els propers mesos. Totes elles formen part del programa Erasmus+ de la Comissió Europea i van dirigides a persones joves i adultes, treballadores juvenils, socials, culturals o responsables de voluntariat, majors de 18 anys, que desitgin aprendre d’una manera no reglada com implementar noves metodologies a les seves tasques diàries amb el jovent.

Del 3 a l’11 d’agost a la ciutat italiana de Torí. Es tracta d’una formació per promoure el diàleg intercultural i la cohesió social dins el camp de la joventut i que pretén millorar les habilitats de treballadors i treballadores juvenils. Promou el coneixement en mètodes no formals i acosta a les persones participants, d'una manera innovadora, en el treball en el camp intercultural, del diàleg interreligiós i en la inclusió social. Les inscripcions s’han de fer a través d’aquesta fitxa.

Del 9 al 18 de setembre a Gánt, Hongria. L’objectiu del projecte és conscienciar sobre la importància de l’autoconeixement i l’autoreflexió en el treball diari de professionals actius en l’àmbit de l’educació no formal. Se centra en proporcionar coneixement pràctic i teòric de la tècnica de supervisió entre grups d’iguals i s’hi treballaran competències com l’autoestima, lideratge, gestió i organització, capacitat d’avaluació i cooperació, entre altres. Les inscripcions s’han de fer a través d’aquesta fitxa.

Compta amb una formació de llarga durada que es compon de dues formacions en línia i dues formacions presencials, ambdues a Geòrgia. La primera, del 30 de setembre al 8 d’octubre de 2019 a Kobuleti, i la segona del 17 al 25 de febrer de 2020 a Rustavi. Abordaran les temàtiques com la resolució de conflictes i la participació juvenil. Les persones participants rebran suport en la redacció de projectes juvenils d’àmbit internacional. Les inscripcions s’han de fer a través d’aquesta fitxa.

Afegeix un comentari nou